Івано-Франківськ

Прикарпатець та сумчанин намагалися незаконно потрапити до Молдови: їх затримали

У Чернівецькій області правоохоронці викрили канал незаконного переправлення осіб через кордон.

Znimok ekrana 2023 07 28 210736

За попередньою домовленістю з одним із представників військкомату, місцевий мешканець 1957 року народження пропонував чоловікам за грошову винагороду дістатися Молдови, минаючи пункти пропуску.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, пише ПІК.

“На завершальному етапі організатор планував залишити «туристів» провіднику, який за частину грошей мав довести їх до найближчого населеного пункту в Молдові”, – йдеться у повіомленні.

Здійсненню цієї схеми завадили оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону, які напередодні отримали інформацію про підготовку злочину.

“Спільно з правоохоронцями в одному з населених пунктів прикордоння зупинили легковий автомобіль яким організатор, його пособник і провідник везли в бік державного кордону двох чоловіків, мешканців Сумської та Івано-Франківської областей, з метою їх подальшого незаконного переправлення до Молдови”, – додали прикордонники.

Головних фігурантів затримано в порядку ст. 208 ККУ. За даним фактом Чернівецькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Західного регіону відкрито кримінальне провадження за ст. 332 ККУ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено