Івано-Франківськ

У Франківську в поліклініці відкрили кабінет з комп’ютерним томографом (ФОТО)

Досі такий вид діагностики був доступний в стаціонарах та в приватних закладах.

FB IMG 1690520578566 scaled

В Івано-Франківську відкрили єдиний в місті кабінет з комп’ютерним томографом в поліклініці. Досі такий вид діагностики був доступний в стаціонарах та в приватних закладах. Відтепер і в міській поліклініці №2.

Скористатись ним зможуть безкоштовно пацієнти, які мають електронне скерування, чи є учасниками бойових дій, про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

FB IMG 1690520588629 scaled

«Це безпрецедентний кабінет. Дякую всім, хто долучився до того, щоб з’явився такий апарат, щоб провели ремонт. Ми хотіли прирівнятись, або й навіть, переплюнути приватні заклади. Тому що ми можемо надавати різні послуги і робити це якісно. За електронними скеруваннями і для учасників бойових дій це буде безкоштовно. Ми хочемо, щоб послуги медичної допомоги були доступними для людей. Ми хочемо, щоб людина, коли приходить в поліклінічний заклад могла пройти максимально можливі обстеження», – відзначає Ольга Савчук, директор Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги.

Цей комп’ютерний томограф – один з видів рентгенодіагностики. Є певні категорії пацієнтів, які потребують таких обстежень. Зокрема, люди з онкологією, які кожні пів року мають проходити діагностику. Окремо – кістково-суглобова система. Також травми суглобів, де звичайний рентген не справиться.

Поки цей апарат працюватиме в тестовому режимі. А вже згодом на сторінці закладу в мережі оприлюднять інформацію, як потрапити на огляд.

FB IMG 1690520584446 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено