Експерти не радять їсти плавлений сир. Або хоча б споживати обмежено, у невеликій кількості. Про це пише ПІК з посиланням на Gazeta.ua
“Саме плавлений сир містить дуже багато речовин, які негативно впливають на роботу серця. Ще дуже важливо знати, що у магазинний плавлений сир виробники додають дуже багато хімікатів”, – йдеться у повідомленні.
Молочні продукти корисні та необхідні для організму. Але не всі молочні продукти можна їсти всім. Особливо тим, в кого є непереносимість лактози.
Водночас треба знати, скільки їсти твердого сиру без шкоди для здоров’я. Твердий сир багатий на кальцій і вітаміни, але при цьому його можна з’їдати не більше 40-50 грамів на день. Надлишок кальцію або натрію не приносить користь організму.
Читайте також у ПІК:
- Як вибрати колір рулонних штор: поради та рекомендації
- Магнітні бурі у серпні 2023 року: в які дні очікувати
- В Україні велика потреба всіх груп крові: донори якої потрібні у Франківську
- Останній літній місяць буде найскладнішим для енергосистеми України: причина
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг