Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття-ЗСУ” приймає “Епіцентр” в Кубку України (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

У вівторок, 15 серпня, у матчі третього попереднього етапу Vbet Кубка України івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” на стадіоні “Рух” прийматиме “Епіцентр” з

1691917995 0387 scaled

Початок сезону для обох суперників видався доволі насиченим: команди зіграли по три тури Першої ліги і подолали перший кубковий раунд. У Кубку завдяки дублю Юрія Радульського прикарпатці вдома здолали резервний склад львівських “Карпат” (2:1). А в чемпіонаті івано-франківці поки ще не перемагали: нічия з “Поділлям” (1:1) та мінімальні поразки з тернопільською “Нивою” (0:1) і тими ж “Карпатами” (0:1).

Вівторкова кубкова гра буде лише третьою в історії очних протистоянь суперників, які вперше зійшлися між собою минулого сезону у чемпіонаті Першої ліги. Долю матчу 7-го туру групи “А” в Івано-Франківську вирішив швидкий гол: на 6-й хвилині капітан “Прикарпаття” Василь Цюцюра забив переможний м’яч з пенальті – 1:0.

У заключному турі вирішувалася доля останньої путівки до “Чемпіонської групи”. “Епіцентр” достроково фінішував третім у групі “А” і в Дунаївцях взяв реванш у франківців, забивши по голу наприкінці кожного з таймів. Руслан Буряк ударом головою і Максим Гірний з пенальті встановили остаточний підсумок – 2:0.

Тепер же маємо кубкове протистояння у боротьбі за путівку до 1/16 фіналу турніру. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 15:00 на YouTube-каналі МФК “Прикарпаття”.

Vbet Кубок України. Третій попередній етап
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський)

15 серпня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00. Арбітр: Є.Цибулько (Черкаська обл.).

“Запрошуємо вболівальників подивитися трансляцію цього матчу на великому екрані і підтримати МФК “Прикарпаття”! Традиційна фан-зона діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний“, – написали на офіційному сайті франківського клубу.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено