Івано-Франківськ

Ірму Вітовську-Ванца визнали найкращою акторкою 8-го “Ukraina! кінофестивалю” у Варшаві

У вівторок, 24 жовтня, в варшавській “Кінотеці” завершився цьогорічний “Ukraina! кінофестиваль”. Гран-прі якого здобув український фільм “Ля палісіада”. Найкращою акторкою

У вівторок, 24 жовтня, в варшавській “Кінотеці” завершився цьогорічний “Ukraina! кінофестиваль”.

Гран-прі якого здобув український фільм “Ля палісіада”. Найкращою акторкою 8-го українського кінофестивалю у Варшаві журі визнало “Королеву перевтілень” Ірму Вітовську-Ванца, пише ПІК з посиланням на vPolshchi.

Цьогорічний український кінофестиваль відрізнявся від попередніх кількістю представлених стрічок та зіркових гостей. На 8-му українському кінофестивалі у Варшаві показали понад 60 фільмів. Серед них нові повнометражні, документальні, короткометражні та анімаційні фільми, а також найкращі роботи відзняті за останні роки, котрі були відзначені на фестивалях.

Рекордною була також кількість глядачів, які відвідали фестивальні покази та зустрічі з режисерами і акторами в різних локаціях Варшави.

Загалом на 8-му українському кінофестивалі у Варшаві було показано чотири фільми за участю Ірми Вітовської-Ванца: “Коза Ностра. Мама їде”, “Королі репу”, “Мої думки тихі” та “Смак свободи”.

Журі підкреслило неймовірну акторську метаморфозу Ірми Вітовської-Ванца у фільмі режисера Олександра Березаня “Смак свободи”. В ньому легендарна українська акторка зіграла одну з провідних ролей. Вона втілилася у образ берегині галицької кухні Ольги Франко.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено