Івано-Франківськ

Лікування проблем спини унікальною та сучасною методикою на Заході України

В медичному центрі Оксфорд Медікал доступні консультації провідних лікарів західного регіону/

111 2

Біль у спині – симптом, який може свідчити про серйозні проблеми із хребтом! Не варто чекати самостійного покращення – зверніться до провідних фахівців! З’ясувати причину болю, спланувати план дій і вирішити проблему пацієнта! Ми допоможемо повернути здоровий рух без болю!

Що поєднує у собі галузь спінальної хірургії?

Спінальна хірургія поєднує у собі нейрохірургію, вертебрологію та травматологію – усі стани та патології, що стосуються хребетного стовпа та спинного мозку. Спінальна хірургія передбачає саме хірургічні малоінвазивні техніки лікування різного роду патологій хребта, які не піддаються консервативному лікуванню.

У спектр роботи спінальних хірургів входить:

  • Діагностика та ендоскопічне лікування гриж та протрузій міжхребцевих дисків.
  • Діагностика та ендоскопічне лікування стенозу спинномозкового каналу.
  • Лікування ускладнень та наслідків дегенеративно-дистрофічних захворювань хребта (остеоартроз, спондилоартропатії різного генезу).
  • Лікування наслідків травм хребта.
  • Блокади спинномозкових нервів при хронічних болях.

Сучасна спінальна хірургія передбачає малоінвазивні методи лікування – мінімальний оперативний доступ – в Оксфорд Медікал Буковель хірургічні втручання проводяться ендоскопічним доступом, що дозволяє значно скоротити терміни післяопераційної реабілітації пацієнта!

Коли рекомендована консультація спінального хірурга?

Основним і першочерговим симптомом, який дозволяє запідозрити проблеми із хребтом, є біль у спині. Біль може бути локалізованим, так званим корінцевим болем, який чітко вказує на те, в якому саме відділі хребта необхідно шукати проблему.  Інколи біль може іррадіювати до сідниць та продовжуватися до нижніх кінцівок, що часто ми спостерігаємо при грижах між хребцевих дисків поперекового відділу хребта.

Біль вказує на постійне подразнення та розвиток реакції у вигляді запалення.

У більш складних ситуаціях, які можуть свідчити про ушкодження спинно-мозкових корінців, пацієнта можуть турбувати:

  • оніміння кінцівок;
  • порушення ходи;
  • слабкість у одній або двох кінцівках;
  • порушення фізіологічних випорожень (нетримання сечі)
  • ниючі болі в промежині, затерпання промежини
  • порушення сечостатевої функції та ін.

Консультація спінального хірурга необхідна також пацієнтам, які перенесли тяжкі травми хребта, мають в анамнезі спадкові спондилоартропатії, ускладнені операції на хребті.

В медичному центрі Оксфорд Медікал доступні консультації провідних лікарів західного регіону, які мають за плечима великий досвід операцій з приводу патології хребта, стажування у провідних клініках Південної Кореї та Європи, численні позитивні відгуки від сотень оперованих пацієнтів.

На базі Оксфорд Медікал доступні всі необхідні види обстежень, які несуть цінну інформацію для діагностики, складання плану хірургічного втручання та повноцінної підготовки пацієнта до операції:

  • цифрова рентгенографія;
  • лабораторна діагностика;
  • консультації лікарів іншого профілю (невролог, терапевт, кардіолог).

У нас функціонує сучасний операційний блок, оснащений якісною апаратурою, що забезпечує повноцінний безпечний процес хірургічного втручання та підтримки стабільного стану пацієнта.

Післяопераційне відновлення проводиться у спеціальних палатах з функціональними ліжками та максимально комфортними умовами.

У своїй роботі спінальні хірурги використовують техніки, визнані провідними світовими спільнотами лікарів, зокрема ендоскопічне втручання на хребті та радіочастотну нуклеопластику.

Щоб завітати на прийом до лікаря , необхідно попередньо записатися: 067 3 777 299, 050 3 777 299

https://www.instagram.com/oxfordmedicalif/

https://www.facebook.com/oxfordmedicalif/
https://ivanofrankivsk.oxford-med.com.ua/

Партнерська публікація

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено