Івано-Франківськ

У Львові запрацював сучасний ветеранський центр (ФОТО)

Офіс такого формату з'явився у місті вперше.

RB6 2877 scaled

У Львові запрацював новий офіс для ветеранів. Тут надаватимуть послуги з психологічної реабілітації та соціальної адаптації, юридичну та інформаційну допомогу, а також проводитимуть різні соціальні заходи.

Також поруч працюють ЦНАП та відділ соціального захисту, що значно спрощує оформлення багатьох послуг, пише ПІК з посиланням на Львівську міську раду.

“З 2014 року ми маємо Центр надання послуг учасникам бойових дій, який зараз розширюється і трансформується в мережу ветеранських центрів. Вже запрацював перший такий центр для ветеранів та членів їх родин у Франківському районі. Згодом його аналоги мають відкрити у всіх районах міста”, – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

RB6 2265 scaled

Ветеранський заклад має спеціальне приміщення для проведення майстер-класів, групи підтримки для дружин ветеранів/нок, пошуку роботи.

Крім того, тут є окремо облаштована дитяча кімната, аби ветерани чи рідні військових мали змогу залишати дитину та могли замовити ті послуги, яких потребують.

RB6 2480 scaled

Особливістю закладу є те, що всі працівники – із ветеранського середовища, аби забезпечити надання сервісу за принципом «рівний-рівному».

Ветеранський центр зможе щодня приймати близько 50 відвідувачів. Він працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00 год,  на вул. Генерала Чупринки, 85,.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено