Івано-Франківськ

Підґрунтя для створення щасливої пари

Чим краще ви знатимете свого партнера, тим більшою буде вірогідність того, що ваша пара стане щасливою.

image 4 scaled

Чому не кожна пара стає щасливою? Як визначили психологи, це стається через відсутність того чи іншого фактору, що сприяє задоволенню кожного з партнерів. Але які саме чинники важливі?

Чинник №1 – інтим важливий для обох

Мало пар, в яких не вважають секс одним з головних показників для щасливого спільного життя. Втім, за рахунок різних темпераментів, різного лібідо може виникнути ситуація, коли вона хоче, а він ще не готовий. Допомогти проблемі покликаний інтернет-магазин https://pharmukraine.org/ua/sialis-20-mg-vidalista.html. Саме для збільшення генітальної реакції, для підвищення ерекційної функції тут завжди можна купити таблетки Сіаліс Vidalista 20 мг. Вони практично не мають побічних ефектів, втім, не завадить починати прийом після консультації з лікарем.

Чинник №2 – партнера треба вивчати

Чим краще ви знатимете свого партнера, тим більшою буде вірогідність того, що ваша пара стане щасливою. Адже саме так ви розумітимете його:

  1. Прагнення.
  2. Сексуальні потреби.
  3. Захоплення.
  4. Заповітні бажання та багато інших складових особистості.

Поступово пізнаючи свого партнера, ви зможете передбачати його реакції, знатимете, як доставити йому задоволення, чим порадувати. А якщо при цьому ви поділятимете певні його цінності, це стане запорукою щасливого спільного життя.

Чинник №3 – спілкуйтеся

Більшість непорозумінь у стосунках виникає через те, що партнери чи то не вважають за потрібне, чи то соромляться відверто говорити про все, що їх турбує. Але ж чи варто очікувати підтримки партнера, якщо ви не довіряєте йому свої думки? Він може здогадуватися, що саме вас непокоїть, але не знає цього точно. Тому виявляйте повагу і довіру один до одного, обговорюючи всі моменти, які є для вас важливими. Причому це правило стосується як ваших особистих хвилювань, так і тих, що пов’язані з вашою парою.

Чинник №4 – шукайте компроміс

У будь-якій суперечці, з’ясуванні стосунків та інших конфліктних ситуаціях завжди прагніть знайти компроміс. Так, можливо, питання буде вирішене не так, як ви уявляли, але це рішення стане прийнятним для вас обох. Якщо обидва партнери ставлять на меті дійсно вирішити проблему, а не просто наполягти на своєму, результат в будь-якому випадку стане позитивним для кожного з них. Та й, погодьтеся, хіба ми завжди досягаємо бажаного? А ось у разі компромісного рішення ви отримаєте:

  • відчуття поваги один до одного;
  • знайдений вихід із ситуації;
  • збалансовані стосунки.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено