Івано-Франківськ

Мінус ще один Су-34: українські військові приземлили ворожий бомбардувальник

До цього, лише за п’ять днів ЗСУ вдалося збити взагалі сім бомбардувальників Су: п’ять двомісних Су-34 і два одномісних Су-35.

Мінус ще один Су-34: українські військові приземлили ворожий бомбардувальник

Українські військові, 27 лютого на Східному напрямку приземлили російський Винищувач-бомбардувальник Су-34. Про це повідомив командувача Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, пише ПІК.

“Вчора російським пілотам вдалось ухилитися від наших ракет, але так буде не завжди! Тому раджу окупантам перед кожним вильотом про всяк випадок побачитись із рідними. Бо хто його знає, пощастить чи ні цього разу”, – написав він.

23 лютого ЗСУ збили черговий російський літак ДРЛО А-50 над Азовським морем. Після цього керівник Головного управління розвідки Кирило Буданова зазначив, що у РФ залишилося всього 6 таких літаків.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко зазначає, що ЗСУ видавлюють російську авіацію з повітряного простору України так само, як російський флот видавили з Чорного моря.

До цього, лише за п’ять днів ВСУ вдалося збити взагалі сім бомбардувальників Су: п’ять двомісних Су-34 і два одномісних Су-35.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено