Івано-Франківськ

Як робити ставки на спорт у БК України

Які види ставок на спорт приймають букмекерські контори України, види спорту, поради експертів як підвищити шанси на виграш, бонусні нарахування.

28.04jpg scaled

Для шанувальників беттінгу ставки на спорт в Україні пропонується робити у легальних букмекерських конторах, які отримали ліцензію від КРАІЛ. Щоб укласти парі, не обов’язково ідеально розумітися на спорті. Беттерам-початківцям стануть у нагоді прогнози експертів, які регулярно публікуються на тематичних ресурсах.

На які дисципліни можна укладати парі

Ставки на спорт Україна пропонується робити на безліч дисциплін, як першого, так і другого і третього дивізіонів. Деякі БК навіть пропонують парі на ігри студентських команд. На що можна робити ставки на спорт: найбільш популярні дисципліни в Україні:

  • футбол;
  • кіберспорт;
  • бокс;
  • баскетбол;
  • хокей тощо.

Повний перелік подій доступний на офіційній сторінці БК.

Види ставок на спорт

Сьогодні не обов’язково ставити на переможця чемпіонату. Ставки на спорт Україна приймаються на різноманітні події – хто заб’є, штрафні картки, хто отримає травму тощо. Найбільш популярні види парі серед українців:

Ставка Особливості На результат Найбільш простий варіант парі. На перемогу, програш або нічию Но точний рахунок Більш складна ставка, де потрібно передбачити очний рахунок без похибки Фора Парі на перевагу чи гальмування одного з суперників Тотал На результат у командних видах спорту або результат індивідуального змагання Експрес Поєднує у собі передбачення декількох подій

Робити ставки на спорт українські букмекерські контори пропонують у десктопній та мобільній версії сайту.

Рекомендації експертів для виграшних ставок на спорт

Щоб укладені у букмекерських конторах ставки на спорт Україна приносили виграші, слід дотримуватись деяких порад:

  • обирати для ставок на спорт ліцензійну букмекерську контору;уважно вивчати статистику та прогнози експертів;
  • розумітися на обраному виді спорту;
  • використовувати бонуси;
  • не потрібно робити ставки на спорт Україна на улюблену команду через те, що емоції заважають прийняти виважене рішення;
  • не потрібно ставити відразу всі гроші.

Якщо не поспішати, контролювати емоції та дотримуватись порад експертів, то ставки на спорт Україна будуть часто приносити виграші.

Бонуси від БК

Ліцензійні букмекерські контори надають своїм клієнтам заохочення за реєстрацію, верифікацію та активну гру. бажано погоджуватись на заохочення та використовувати їх у ставках, щоб підвищити шанси на виграш і мінімізувати витрати власних грошей. Бонуси надаються у вигляді грошей на рахунок та фрібетів.

Найбільш привабливі пропозиції чекають на новачків після створення облікового запису. Деякі солідні БК можуть навіть надавати бездепозитний подарунок, який надається без поповнення рахунку. Слід пам’ятати, що всі подарунки мають вейджер. Умови якого слід виконати перед тим. як вивести гроші.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено