Івано-Франківськ

Чому вигідно оформити доставку з інтернет-магазинів США від Meest Shopping

Для спрощення доставки з США сервіс Meest Shopping пропонує послугу – зручне та безпечне відправлення товарів в Україну з Америки.

Українські користувачі зіштовхуються з проблемами, коли треба отримати посилки з закордонних інтернет-магазинів. Для спрощення доставки з США сервіс Meest Shopping пропонує послугу – зручне та безпечне відправлення товарів в Україну з Америки. До переліку входять такі топові магазини, як AMAZON, EBAY, 6PM, WALMART, APPLE – популярні в усьому світі торгові платформи.

купити товари з США

Процедура доставки із США

Якщо потрібно купити товари з США, то через Meest Shopping замовлення виконується за зручною схемою:

  1. Реєстрація у вебкабінеті на сайті або через застосунок myMeest Shopping, де кожен клієнт отримує індивідуальний ідентифікаційний номер.
  2. Заповнення інформації щодо адреси отримувача в Україні та особистих даних.
  3. Придбання потрібних речей в обраному магазині. Біля імені, прізвища чи в іншому рядку потрібно додати особистий ID-номер, отриманий при реєстрації, а адресою доставки зазначити адресу складу Meest Shopping у США.
  4. Реєстрація замовлення у вебкабінеті або застосунку для можливості відстежувати його за трекінговим номером.
  5. Оплата доставки із США в Україну й отримання.

Посилки прибувають на американські склади Meest Shopping в Нью-Джерсі (основний) та безподатковому штаті Делавер, де їх формують і доставляють українським замовникам.

доставка із США в Україну

Чому вигідно замовляти доставку через Meest Shopping

В американських інтернет-магазинах можна замовити одяг, взуття, побутову техніку та інші товари за привабливою вартістю. Однак через логістичні складнощі посилки транспортуються довго, а висока ціна доставки товарів з США зводить нанівець всі переваги. Замовити послугу від Meest Shopping – означає отримати широкий асортимент якісної продукції швидко та зручно.

Сервіс має налагоджену логістику між США та Україною. Мобільний застосунок дає змогу замовнику легко керувати відправленнями, зокрема, одержувати сповіщення після їхнього прибуття на американський склад Meest Shopping та в Україну.

Вартість доставки з Meest Shopping

Вартість доставки товарів із США

Вартість доставки товарів із США доступна. Замовлення направляються на склад у Нью-Джерсі, де вони можуть зберігатися до 28 днів без додаткової плати. Переадресація на склад у безподатковому штаті Делавер дає змогу не платити податок sales tax, а внести лише 1 долар за пересилку до Нью-Джерсі.

Доставка з США в Україну здійснюється у міста Київ, Львів, Запоріжжя, Одеса, Дніпро, Харків та інші населені пункти країни. Вартість пересилки в Україну з США залежить від ваги, об’єму посилки та низки інших чинників.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено