Івано-Франківськ

Як вибрати квартиру для оренди в Києві: довіртеся професіоналам

Ринок нерухомості пропонує сотні об'єктів для оренди під будь-які побажання та фінансові можливості.

mycollages 10 800x600 1

Вибираючи житло, слід враховувати не лише його площу та вартість оренди. Ці показники важливі, але не менш важливе його розташування. Саме від цього залежить, скільки часу ви витрачатимете щодня, щоб дістатися роботи. Тому вибирайте район для проживання, враховуючи особливості транспортного сполучення та розвиненість інфраструктури.

Перевірте чи достатньо там продуктових магазинів, чи є відділення банків, пошти, спортзал та інше. Інакше вам доведеться вирішувати побутові відносини в іншому районі. Визначившись із районом для проживання – звертайтесь в Агенцію нерухомості “Благовіст”. Тут забрана найбільша база житлової нерухомості, тому швидко підберемо варіанти під будь-який запит та бюджет. Перегляньте доступні варіанти аренда квартир киев на сайті компанії.

Зручний пошуковий фільтр допоможе знайти всі об’єкти у вибраному районі чи на певній вулиці. Або заходьте до офісів “Благовісту”, де консультанти сформують заявку на ваш запит, підберуть найкращі варіанти та влаштують перегляди.

Про що домовлятися із власником?

Досвідчений консультант нерухомості допоможе провести переговори з власником та заздалегідь обговорити найважливіші питання. Зазвичай люди, які цікавляться орендою квартири у Києві довгостроково, обговорюють лише вартість житла. Важливо узгодити, в якій валюті ви оплачуватимете, а також за яких умов або протягом якого терміну власник може переглянути вартість оренди. Ще варто обговорити, скільки людей проживатиме у квартирі, чи дозволяється проживання з тваринами.

Іноді обговорюється можливість зменшення чи скасування оплати, якщо мешканці роблять ремонт у квартирі. В окремих випадках навіть складається акт прийому-передачі нерухомості в оренду, де вказується весь список побутової техніки та меблів з описом їхнього стану. Чим більше аспектів ви дізнаєтеся до заселення, тим більш комфортним буде проживання. Наш консультант допоможе провести ефективні переговори, за результатами яких буде складено та підписано договір.

Підписання договору оренди

Однією з головних переваг оренди квартири у Києві через агентство є укладення договору. Самостійні пошуки житла часто супроводжуються усними домовленостями між власником та орендарем. У такому разі жодна із сторін не захищена, адже власник може безпідставно підвищувати вартість або виселити мешканців, а орендар не відповідатиме за пошкоджене майно чи затримку оплати. Правильно укладений договір дозволяє захистити обидві сторони та уникнути конфліктів у майбутньому.

Саме тому наші фахівці укладають індивідуальні договори оренди житла, які враховують інтереси та побажання обох сторін. Крім стандартної інформації, наприклад, паспортних даних учасників, правовстановлюючих документів, площі та адреси житла, вони містять низку важливих аспектів. А саме:

  • Вартість оренди та спосіб оплати;
  • Строки перегляду орендної плати;
  • Спосіб оплати комунальних платежів;
  • Перелік наявних меблів та техніки;
  • Термін дії договору.

Підписання договору – останній етап у процесі оренди квартири у Києві, який супроводжує наш консультант. Важливо, щоб договір підписав саме власник нерухомості або уповноважена особа, яка має довіреність. Такий договір не потрібно засвідчувати нотаріусом, при цьому він має юридичну силу та захищає права учасників.

Чим вигідна оренда квартир через АН “Благовіст”?

Орендуючи квартиру в Києві за посередництвом АН «Благовіст», клієнти можуть бути повністю впевнені в безпеці угоди, що укладається, і її повній відповідності до чинного законодавства. Наші консультанти проходять навчання в «Школі ріелтора», тому можуть забезпечити компетентну допомогу і підтримку на кожному з етапів співпраці.

Приймаючи рішення зняти квартиру в Києві чи Київській області через «Благовіст», клієнти максимально спрощують собі процес пошуку житла, роблять його швидким і абсолютно безпечним. У агентстві нерухомості:

  • консультаційна допомога від експертів ринку;
  • повний юридичний супровід угоди з оренди квартири:
  • великий вибір об’єктів, які відповідають всім індивідуальним побажанням.

Підбір відповідних варіантів нерухомості здійснюється в мінімальні терміни, а перегляди призначаються у зручний час. Оренда квартир через АН «Благовіст» здійснюється на підставі договору, що укладається з кожним клієнтом індивідуально.

Електронна форма пошуку на сайті дозволяє знайти відповідні об’єкти серед безлічі пропонованих в оренду квартир. Клієнти АН «Благовіст» можуть задати всі найважливіші для них фільтри: ціновий діапазон, район, масив, вулицю, поверх, стан житла, наявність побутової техніки та багато інших.

Щоб орендувати квартиру в Києві чи Київській області через АН «Благовіст», достатньо звернутися в один з восьми офісів агентства або зв’язатися з ріелторами компанії по телефону чи в онлайн-режимі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено