Івано-Франківськ

На Прикарпаття востаннє повернувся полеглий військовий Василь Ткач (ФОТО)

Біля батьківського дому траурна колона зупинилися, отці відслужили панахиду, відтак рушили до дому, де проживав Василь разом з сім’єю.

441153062 752425800399883 8590810393524456413 n scaled

На Болехівщину, в рідний дім востаннє повертається полеглий військовий Василь Ткач.

Про це повідомили у Болехівській міській раді, пише ПІК.

Скорботний кортеж із тілом воїна на роздоріжжі сіл Поляниця та Бубнище зустріли священнослужителі різних парафій і конфесій та жителі сусідніх сіл громади. Звідси пішою ходою односельчани супроводжували полеглого прикарпатця останньою його дорогою до рідного дому.

“У рідній домівці військового слізно зустріли дружина з дітьми, його сестри, брат, племінники, родина. Прийшли поклонитися захиснику друзі, сусіди. Священнослужителі спільно з присутніми помолилися за упокій душі полеглого воїна. Від імені усієї громади висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким! Розділяємо разом з вами невимовний біль втрати та скорботи… Дякуємо за такого хороброго та відданого захисника України!” -йдеться у повідомленні.

Василь Ткач загинув 2 травня під час наступу росіян на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області. Без рідної людини залишилися дружина, син та донька, двоє сестер, батьки.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено