Івано-Франківськ

У Польщі вбили українця, який працював на фермі: тіло намагалися спалити

У цій справі арештовано трьох громадян Польщі, зокрема одну жінку.

630 360 1715869046 115

На агропідприємстві у населеному пункті Рокіціни на півночі Польщі жорстоко вбили 48-річного громадянина України та намагалися спалити його тіло у господарській будівлі.

Як повідомив у коментарі Укрінформу Патрик Вегнер – прокурор районної прокуратури у Лемборку Поморського воєводства РП, передає ПІК.

“Заарештовано троє осіб. Один з підозрюваних у злочині був працедавцем, який надавав роботу і житло загиблому українцю, а інший – співробітником”, – повідомив прокурор.

На думку Вегнера, на агресивні дії затриманих вплинуло розпивання спиртних напоїв, оскільки злочин було вчинено у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Попередньо слідство вже встановило, що чоловік жив сам, у Польщі в нього ще є сестра, а мати проживає в Україні. Загиблий був єдиним українцем, який працював на цьому невеликому агропідприємстві, де розводять велику рогату худобу.

Вбивство українця його працедавець скоїв з особливою жорстокістю. Слідство також встановило, що чоловік був схильний до насильства і бив своїх працівників.

Двом підозрюваним, які безпосередньо причетні до вбивства, загрожує довічне ув’язнення, а третій підозрюваній загрожує до п’яти років ув’язнення за ненадання допомоги і приховування слідів злочину.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено