Івано-Франківськ

Як правильно та ощадливо користуватися електроприладами (ІНФОГРАФІКА)

До прикладу, радять не користуватися праскою чи пральною машиною із 6:00 по 9:00 і з 17:00 по 23:00 години.

Кожен повинен споживати електроенергію ощадливо, зокрема правильно використовувати електроприлади. Про це пише ПІК з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

“Потужностей українських електростанцій недостатньо через наслідки російських ворожих атак, тому відбуваються відключення електроенергії, пояснили. Допомогти енергосистемі можна, якщо споживати електроенергію розумно. Як користуватися приладами ощадливо, дивіться в інфографіці”,йдеться у повідомленні.

Як правильно та ощадливо користуватися електроприладами (ІНФОГРАФІКА)

Щоб уникнути відключень, економте електроенергію, особливо у ранковий та вечірній час з 7:00 до 11:00 та з 18:00 до 23:00, зазначають в Урядовому порталі.

Там також публікували інфографіку орієнтовного навантаження електроприладів.

“Слід правильно користуватися електроприладами і не вмикати їх усі одночасно. Наприклад, спочатку розігрійте їжу у мікрохвильовці, потім увімкніть праску. Перенесіть за можливості прання на денні або нічні години доби. Не використовуйте кондиціонери і бойлери на нагрів у години-пік вранці та ввечері”, – повідомляє портал.

Щоб уникнути відключень, економте електроенергію, особливо у ранковий та вечірній час з 7:00 до 11:00 та з 18:00 до 23:00", - повідомляють. Опублікували інфографіку орієнтовного навантаження електроприладів. "Слід правильно користуватися електроприладами і не вмикати їх усі одночасно. Наприклад, спочатку розігрійте їжу у мікрохвильовці, потім увімкніть праску. Перенесіть за можливості прання на денні або нічні години доби. Не використовуйте кондиціонери і бойлери на нагрів у години-пік вранці та ввечері", - повідомляє портал.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено