Івано-Франківськ

На 17 ділянках фронту продовжуються бойові зіткнення, – Генштаб

Ворог продовжує найактивніше атакувати на Покровському напрямку.

442482190 796655079314239 6078411462049318258 n

Окупанти здійснили 58 спроб витіснити українських воїнів із займаних позицій. Продовжуються бойові зіткнення на 17 ділянках фронту.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 16:30, пише ПІК.

На Харківському напрямку тривають бої біля Стариці і Вовчанська.  На Куп’янському напрямку тривають спроби окупантів просунутись вперед  у районах Синьківки, Берестового та Іванівки. Три атаки російських окупантів вже відбито неподалік Новоєгорівки та згаданої раніше Синьківки.

“На Сіверському напрямку Сили оборони сьогодні вже досить тривалий час стримують натиск ворога, який намагається хоч якось просунутися вперед в районі Білогорівки. Наші воїни також жорстко припинили активність загарбників біля Виїмки та Роздолівки”, – йдеться у повідомленні.

На Краматорському напрямку продовжується бій в районі населеного пункту Новий. Зазнавши невдачі у шести атаках на цьому напрямку цього дня раніше, ворог завдав п’ять авіаударів,  а також задіяв штурмовики Су-25 неподалік Північного.

На Покровському напрямку загальна кількість боєзіткнень зросла до 24, вісім з яких – продовжуються. Ворог намагається знайти слабкі місця оборони біля Уманського та Сєвєрного.

До слова на Времівському напрямку, біля Старомайорського, відбили чотири атаки загарбників.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено