Івано-Франківськ

В Україні діє моніторинг справедливості застосування графіків обмежень електроенергії

У разі виявлення випадків нерівномірного розподілу буде вжито заходів для рівномірного обмеження електропостачання.

Чим відрізняються графіки обмеження потужності від інших графіків: пояснення

Державна інспекція енергетичного нагляду України розпочала моніторинг справедливості застосування графіків обмежень. Про це повідомив голова Держенергонагляду Руслан Слободян в ефірі телемарафону “Єдині новини”, пише ПІК.

“Першочергово представники відомства перевірятимуть недопущення з боку обленерго дискримінації між споживачами та забезпечення максимально можливого рівномірного розподілу обсягів зниження споживання між споживачами. Йдеться про однаковий час знеструмлення протягом доби”, – йдеться у повідомленні.

Коментуючи стан української енергосистеми, Руслан Слободян зазначив, що на сьогодні зберігається стабільно напружена ситуація.

Голова відомства підкреслив, що Уряд докладає максимальних зусиль для того, щоб відшукати ресурси для відновлення енергетики. Зокрема, нещодавно на екстрені заходи з відновлення енергетики було додатково виділено 7 млрд гривень. Також активно залучається міжнародна допомога. Одне із джерел – Фонд підтримки енергетики, де наразі акумульовано понад 430 млн євро.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено