Івано-Франківськ

“Інспектор” Марцінків провів чергову перевірку: де був ранковий об’їзд? (ФОТО)

"Трави буяють, а мають бути покошені".

441495908 1032937325069190 6867230089231431507 n scaled

Від вулиці Грушевського – на вулиці Коновальця, Сорохтея, Петлюри та Нацгвардії – таким був нинішній маршрут традиційної вівторкової велоінспекції з міським головою та комунальниками.

Під пильним оком мера Івано-Франківська – стан доріг, доступність для маломобільних груп, двори та проїзди, розповідає ПІК

Профільні заступники та керівники департаментів та КП отримали чимало доручень та зауважень від міського голови. Їх виконання Руслан Марцінків обіцяє перевірити вже за кілька тижнів. Каже, Івано-Франківськ повинен бути комфортним та зручним, навіть у час війни.  

«Коновальця, Сорохтея, Петлюри, Нацгвардії. Дивилися, як прибирають сміття, як відбувається косіння в дворах, поспілкувалися з мешканцями, подивилися, які є проблеми. Десь невеличкі поточні ремонти, десь проїзд зробити доступним, далі продовжуємо дивитися місто. Також подивилися як ідуть роботи по програмі доступності для людей з інвалідністю, для наших військових на вулиці Чорновола. Тому стараємося сьогодні, щоби місто жило життям, було комфортним, було надійним українським тилом», – розповів Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено