Івано-Франківськ

Ворог продовжує активні дії на більшості напрямків, намагаючись прорвати оборону, – Генштаб

Біля різних населених пунктів точаться бої.

442492643 797386925907721 14340099962571248 n scaled

Ворог продовжує активні дії на більшості напрямків, намагаючись прорвати оборону українських військ. Поточної доби на фронті відбулося 86 бойових зіткнень.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 20:00, пише ПІК.

“Найбільше – в смугах оборони наших підрозділів на Покровському, Харківському, Сіверському та Краматорському напрямках. Сили оборони України стримують натиск та дають рішучу відсіч діям противника”, – йдеться у повідомленні.

На Харківському напрямку з початку доби відбулося 12 бойових зіткнень. Тривають бої в районах Вовчанська і Стариці. На цьому напрямку ворог втратив вже 71 людину, 14 одиниць озброєння і військової техніки.

“На Куп’янському напрямку російські окупанти дев’ять разів атакували наші оборонні рубежі. І надалі тривають бойові зіткнення в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка. На Сіверському напрямку не вщухають бойові дії в районі Білогорівки. На Краматорському напрямку кількість бойових зіткнень поточної доби зросла до десяти. Українські воїни продовжують відбивати ворожий штурм у районі населеного пункту Кліщіївка. Ворог успіху не має”, – додали у Генштабі.

На Покровському напрямку точаться бої на напрямках населених пунктів Калинове, Новоолександрівка, Сокіл, Уманське, а також Прогрес. Загалом ворог уже 33 рази намагався покращити тактичне положення. Українські захисники жорстко відповідають російським окупантам.

На цей час противник втратив тут загалом 47 російських окупантів та 14 одиниць озброєння і військової техніки. Зокрема знищено ЗРК «Куб» та МТ-ЛБ, пошкоджено один танк та одну важку вогнеметну систему ТОС-1 росіян.

Шосту спробу за добу просунутися в напрямку села Старомайорського відбили захисники на Времівському напрямку.

До слова, від початку доби оборонці уразили загалом 16 районів зосередження окупантів, дві ворожі радіолокаційні станції та одну артилерійську систему противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено