Івано-Франківськ

Догляд за приватним будинком: портативні мийки для прибирання ззовні, електрошвабри для чистоти всередині

Мийки високого тиску або портативні мийки – це апарат, який чудово впорається з майже всіма забрудненнями на вашому подвір’ї.

3 12

Догляд за територією приватного будинку – справа не легка. А ще ж потрібно підтримувати чистоту і в середині будинку. Як це робити максимально продуктивно і з мінімум затрат ваших сил? Пропонуємо вашій увазі два пристрої, які повинні бути в кожному будинку. Перший – це портативна мийка або ще її називають мийкою високого тиску, яка зробить ваше подвір’я чистішим. Другий – це підлогомийна машина для дому або електрошвабра для прибирання всередині будинку. 

Портативні мийки – що це і для чого 

Мийки високого тиску або портативні мийки – це апарат, який чудово впорається з майже всіма забрудненнями на вашому подвір’ї. Вона відмінно підходить для очищення застарілого бруду та моху, чим зробить ваші зовнішні простори охайними і привабливими. Завдяки струму води видалення забруднень відбувається швидко і з мінімумом ваших зусиль. Але, незважаючи на високий тиск, мийка використовує воду більш ефективно, ніж звичайний шланг.

Ви можете використовувати портативну мийку на багатьох типах поверхонь, що робить її незамінним помічником у домогосподарстві. Що можна очистити за допомогою портативної мийки: 

  • тротуари та доріжки;
  • садові інструменти;
  • садові меблі;
  • фасад будинку; 
  • вікна ззовні;
  • велосипеди, мопеди і автотранспорт; 
  • паркани; 
  • сходи;
  • басейни. 

Який принцип роботи мийки:

  • водопостачання: мийка підключається до звичайного джерела води, наприклад, до вашого садового шланга. Вода подається в мийку;
  • насос: вбудований насос підсилює тиск води, і це серце мийки. Він може збільшувати тиск води в десятки разів у порівнянні зі звичайним тиском у водопроводі;
  • форсунка: під великим тиском вода виштовхується через форсунку, яка зосереджує водяний потік у струмінь. Цей потужний струмінь дозволяє видалити навіть дуже стійкі забруднення. Окрім того, мийки оснащені різними аксесуарами (насадками) для очищення різної поверхні; 
  • чищення: ви направляєте струмінь води на брудну поверхню і сила води відштовхує бруд та сміття, ефективно її очищаючи. 

З прибиранням прибудинкової території розібралися. А що ж з наведенням ладу всередині дому? Тут на допомогу поспішає електрошвабра. 

Підлогомийна машина для дому – 2в1 

Електрошвабра або підлогомийна машина для дому слугує не лише для якісного миття підлоги. Вона замінить вам ще й пилосос, адже вона здатна сама виконувати його функції. Всі електрошвабри працюють на акумуляторі і дають більше свободи рухів. 

Принцип роботи електрошвабри:

  • подвійна дія: електрошвабра поєднує в собі дві основні функції — пилосос та швабру. Вона здатна одночасно збирати пил, сміття і мити підлогу. Це означає, що ви виконуєте 2 роботи за 1 раз, що значно економить ваш час;
  • робочий процес: коли ви вмикаєте електрошвабру, вона починає засмоктувати дрібне сміття та пил у свій контейнер, а спеціальні насоси подають воду на поверхню підлоги. Обертові щітки ефективно видаляють забруднення, а потім відразу ж брудна вода вбирається назад у окремий контейнер, залишаючи підлогу майже сухою;
  • легкість використання: електрошвабра дуже маневрена та легка, що робить її ідеальною для щоденного використання. Вона легко обходить меблі та інші перешкоди у вашому домі;
  • гігієнічність: після завершення прибирання брудна вода легко зливається з контейнера, не вимагаючи від вас контакту з брудом, що забезпечує гігієнічність процесу.

Завдяки своїй універсальності та простоті у використанні підлогомийна машина для дому стане відмінним помічником у підтримці чистоти вашого приватного будинку. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує свій час і прагне забезпечити ідеальну чистоту.

Купівля електрошвабри та мийки високого тиску –  це вибір на користь сучасних, ефективних та зручних способів підтримки ідеального стану вашого приватного будинку як ззовні, так і всередині. Нехай кожен куточок вашої оселі світиться від чистоти завдяки перевіреним рішенням, які зроблять повсякденне життя простішим та приємнішим.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено