Івано-Франківськ

Навушники Apple AirPods Max: чудовий дизайн та неймовірний звук

AirPods Max гармонійно поєднують найвищу якість звуку із чарівною простотою AirPods. На вас чекають нечувані враження.

airpods max scaled

Компанія Apple може похизуватись десятками вдалих фірмових продуктів, що виконані з використанням останніх інноваційних рішень та сучасних технологічних компонентів.

Смартфони, планшети, ноутбуки та навушники відрізняються ергономічним та стильним виглядом, потужною начинкою та корисними функціями.

Повнорозмірні навушники Apple AirPods Max стали першою моделлю від творців з Купертіно у такому форм-факторі. Даний варіант безпровідних навушників став успішним продовженням модельного ряду безпровідних гарнітур від бренду.

Особливості накладних навушників AirPods Max

Якщо ви справжній фанат пристроїв від Apple та бажаєте додати свому образу свіжих яскравих кольорів — варіант купити airpods max саме для вас. Насичені кольори у поєднанні з глибоким, кришталево чистим і масивним звучанням — це гарантія позитивного настрою та заряду енергії на увесь день.

Купити оригінальні Apple AirPods Max можливо у кількох варіантах кольорів, що вдало поєднуються з дизайном інших продуктів бренду.

item 3785294 744 scaled

Мінімалістичний та ергономічний дизайн вдало розкриває індивідуальність власника, а також гармонійно вливається в єдиний стиль екосистеми продуктів Apple. Лаконічність та максимальний комфорт прослідковується на усіх етапах користування.

Як тільки ви відкриваєте упаковку — вас зустрічають навушники, додатковий захисний футляр та базовий кабель для підзарядки пристрою. Нічого зайвого — лише найнеобхідніше. Та навіть такий скромний стандартний комплект виглядає по-особливому стильно та розкішно. Все в кращих традиціях творців з Купертіно.

airpodsmax scaled

Що ще варто виділити? Ультрапродуктивний фірмовий чіп Apple H1 з 10 ядрами робить навушники не тільки максимально “розумними”, а й регулює їх автономність.

У поєднанні з додатковим Smart Case — час автономної роботи може досягати до 20 годин. Розробники додали на десерт низку корисних функцій для AirPods Max:

  • Адаптивний еквалайзер.
  • Активне шумопоглинання.
  • Режим прозорості.
  • Просторовий звук.

scale 1200 scaled

Технічні параметри AirPods Max

При виборі навушників користувачі звертають увагу не лише на вигляд, комфорт при користуванні чи іменитість бренду.

Для справжніх меломанів важливе значення мають технічні особливості та параметри моделей. Отож, пропонуємо ознайомитись з технічними особливостями бездротових навушників AirPods Max від Apple:

  • Компактні розміри 168.6 х 83.4 х 187.3 мм.
  • Вага лише 384.8 г.
  • Вбудований фірмовий чіп Apple H1.
  • Дев’ять вбудованих мікрофонів.

IMG1252 scaled

Чому варто купити Apple AirPods Max в Ябко?

Повнорозмірні бездротові навушники AirPods Max — ідеальний варіант для користувачів, що справді цінують відмінне звучання та інноваційний дизайн.

У поєднанні з опцією активного шумопоглинання та низкою корисних функцій — дана модель навушників стане вашим надійним портативним аксесуаром.

Якщо ви у пошуках стильних, автономних, потужних та гучних навушників — рекомендуємо ближче познайомитись з асортиментом моделей від Apple. Кілька кліків і команда інтернет-магазину Ябко відправить замовлення у будь-який куточок України.

Насолоджуйтесь ідеальною музичною атмосферою у будь-якому місці!

airpodsmax 16917687952961

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено