Івано-Франківськ

У Франківську відбудеться зустріч із захисником Олександром Тереном

У травні 2022-го під час боїв у Харківській області Олександр отримав важке поранення, внаслідок якого втратив обидві ноги.

FB IMG 1716356917505 scaled

27 травня в Івано-Франківську відбудеться публічне інтерв’ю з ветераном російсько-української війни Олександром Тереном.

Зустріч розпочнеться о 18:00. Під час зустрічі з Олександром говоритимуть про безбар’єрність, із чого вона складається та як забезпечити доступність міського простору.

Також під час зустрічі з Олександром Тереном відбудеться презентація його книжки «Історія впертого чоловіка» — щемкий та життєствердний автобіографічний роман, у якому Олександр розповідає про своє життя під час повномасштабного вторгнення: від спроб потрапити до лав ЗСУ й до моменту, коли отримав важке поранення під час харківського контрнаступу.

Довідково: Олександр Терен — український захисник, ветеран російсько-української війни, письменник, ведучий шоу «Відвал ніг або All інклюзив». З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Олександр доєднався добровольцем до батальйону «Карпатська Січ». У травні 2022-го під час боїв у Харківській області Олександр отримав важке поранення, внаслідок якого втратив обидві ноги.

«Терен» пройшов реабілітацію в США та певний час адаптовувався до ходьби з протезами. Він наново навчався водити авто, бігати на спортивних протезах. Зараз активно долучається до просвітницької діяльності щодо адаптації бійців із пораненнями.

Локація: Urban Space 100, вул. Михайла Грушевського, 19

Вхід на подію вільний за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/7mRXg9o2b5FRhY3a8

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено