Івано-Франківськ

Що таке таунхаус: в чому його особливості і переваги у порівнянні з іншими типами житла

Увага до дрібниць допоможе у результаті обрати будинок, котрий забезпечить комфорт для всієї родини.

У сучасному місті можна придбати найбільш різноманітні варіанти нерухомості. Серед них слід виділити таунхауси, котрі виглядають як будинки-квартири. Вони мають один корпус, що не заважає з комфортом жити декільком сім’ям. Придбати комфортабельний таунхаус можна за допомогою сайту https://www.alphaestate-greece.com/, де представлені найбільш цікаві варіанти подібних будинків. Експерти завжди готові відповісти на додаткові питання клієнтів, щоб останні залишились задоволеними своїм рішенням.

biNX3UWThUMVpcYo7XsylX3NTdZ92jZOmdnT99z7JWG5cGqnYzKBeMjk2T1SRJ7tjhM74J0b2iDf-_QjY39vkCS0tgyY_Z3WqRq_01VKYjQsj7Gj50zUKOnW9ZFRmtY8-8EIVp7ypZaQTa6j-jDF5w

Що представляє собою сучасний таунхаус?

Що таке будинок таунхаус? Термін походить з часів Просвіти, коли таким чином позначали резиденції аристократів у межах великих міст. Зазвичай такий дім розташовано окремо, але також він може примикати до сусідніх будівель. Сучасна елітна нерухомість у вигляді таунхаусу походить із США, де вона набула особливої популярності. Що таке таунхаус? Це власний дім високого рівню комфорту, який розташований у приміській частині мегаполісу. Для його зведення використовуються якісні та довговічні матеріали. Оздоблення будинку може бути будь-яким.

Важливо розуміти, що таунхауси відрізняються від інших варіантів нерухомості, включно з пентхаусами та дуплексами. Останні представляють собою дві поєднані квартири, тому вартість такого об’єкту буде вищою. Також необхідно бути впевненим у тому, що перепланування було проведено відповідно до діючого законодавства. У свою чергу, таунхаус – це будинок у комплексі котеджів, котрі з’єднані завдяки бічним стінам. Тобто власник отримує повноцінний дім, який сполучається з сусіднім лише стінами, що робить його дещо схожим на квартиру.

Що обрати – таунхаус чи пентхаус?

У покупців часто виникає питання, який варіант краще придбати, пентхаус чи таунхаус? Спочатку слід розібратися у тому, що представляє собою пентхаус. Під цим терміном мають на увазі квартиру на одному з верхніх поверхів. Зазвичай апартаменти відрізняються великою площею, а також можуть мати вихід на дах. Тому пентхаус може мати вартість, яка у декілька разів вища за стандартний таунхаус. Під час вибору слід відштовхуватись від власних потреб. Якщо покупець завжди хотів квартиру з видом на місто чи затоку, то слід обрати пентхаус. Для комфортного проживання у передмісті з якісною екологією та інфраструктурою слід обрати таунхаус.

На що звернути увагу під час вибору таунхаусу?

MMqxt6hPuYnUUR2EfyS7vkOySnXDuPaGaCHG4uRwOePWhO1TMCAIyM5nj5BztHs49vdTNU2QQ8aocN4yFUcGMVyMB0voFUQT1XAxHCsvfAbWzA-ZXjKtTBlYZmd74s3J3nZlDFvewKU02EMLSCeJ6Q

Під час придбання таунхаусу необхідно брати до уваги наступне:

  • Площа будинку. Обиратитаунхаус слід у відповідності до кількості членів сім’ї, які будуть у ньому проживати. Кожен повинен мати власну кімнату, а також загальний простір для спільного проведення часу. Площа функціональних приміщень, наприклад, кухні чи їдальні, повинна відповідати розмірам сім’ї.
  • Інтер’єр. Таунхауси відрізняються сучасним дизайном. У той же час можна знайти варіанти, які виконані у класичному стилі. Тут необхідно робити вибір за власним бажанням.
  • Ціна. Перед покупкою слід встановити бюджет. Це дозволить експертові надати лише ті варіанти, що дійсно підійдуть покупцеві. Вартість таунхаусів залежить від декількох факторів, включно з місцем розташування та якістю ремонту.
  • Наявність прибудинкової площі. Таунхауси цікаві тим, що мають прибудинкову ділянку. Вона може відрізнятись будь-якими розмірами. Іноді на ній розміщуються додаткові будівлі, наприклад, гаражі. Цей фактор слід уважно вивчити, оскільки велика прибудинкова площа значно підвищує вартість об’єкту.

Увага до дрібниць допоможе у результаті обрати будинок, котрий забезпечить комфорт для всієї родини. Допомога спеціалістів дозволить придбати його у відповідності до діючого законодавства.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено