Івано-Франківськ

У Калуші нагородили школярів, педагогів та творчі колективи (ФОТО)

Зокрема, школярі отримали нагороди за високі досягнення в навчанні та перемоги в олімпіадах та конкурсах.

438101840 480615491156623 3803640314577918725 n scaled

У Калуській громаді нагородили 88 учнів, 18 творчих колективів та спортивних команд, 106 педагогів за успіхи, які здобували впродовж року.

Про це повідомив очільник громади Андрій Найда, пише ПІК.

Зокрема, нагороди отримали:

  • учень Калуського ліцею №5 Юрій Псюк, який став лауреатом в номінації «Учень року»;
  • 7 учнів із Калуських ліцеїв №№5, 10 та ліцею ім. Дмитра Бахматюка за високі досягнення в навчанні та перемоги в обласних та всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах та конкурсах;

Міський голова Андрій Найда вручив нагороди й п’ятьом педагогам цих закладів за підготовку переможців фінального етапу всеукраїнських олімпіад.

За вагомі здобутки у вихованні юних музикантів, підготовку переможців конкурсів нагороди отримали вісім викладачів Калуської дитячої музичної школи і Голинської школи мистецтв.

“Ще одна необхідна складова якісної освіти нашої громади – це виховання мистецтвом. Калуська дитяча музична школа та Голинська школа мистецтв чудово з цим справляються. 10 вихованців цих мистецьких закладів освіти отримали сьогодні нагороди за високий рівень виконавської майстерності та перемоги на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, які проходили наживо”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено