Івано-Франківськ

Переваги бездротової мишки для геймерів

Чому бездротові мишки такі популярні на ринку сьогодні? Детальний огляд мишок для ПК. Переваги використання бездротових мишок.

XVTgUbbSyXthWR9Uid1CGEBv7zsAPjLW03r2GG1VA77FsdOSeTCouVZf7c3P_w1SLCb5ih2XJcGaYSjBaOBjQdep-N9lY7tW1bsjwnI4nm7U1duWFKeL_hgULWmkq0MuM7X5iHlOa-Yha0U5J2kwbUw

Технологічний розвиток суттєво розширив вибір у сфері ігрової периферії. Внаслідок цього бездротові ігрові мишки здобули чималий попит у геймерській спільноті. Причини цієї популярності та особливості вибору бездротових маніпуляторів обговоримо детальніше.

Основні плюси використання бездротової мишки для геймерів

Серед основних переваг цього типу маніпуляторів варто виділити такі:

  1. Пересування в просторі без обмежень. Наявність дроту завжди створює певні незручності під час використання мишки, особливо для геймінгу. Якщо на столі є інші предмети, їх можна зачепити або скинути. Крім цього, у ході напруженої битви в онлайні кабель може натягнутися та вилетіти з порту, тим самим нівелюючи всі старання гравця. З бездротовими мишками такого не трапляється.
  2. Зручне транспортування. Бездротовий маніпулятор можна носити з собою в сумці або рюкзаку без потреби щоразу розплутувати дріт. Через це такі мишки мають попит серед людей, які регулярно подорожують.
  3. Просте підключення. Достатньо лише підключити адаптер до відповідного порту — і мишка готова до використання. Найчастіше для цього навіть не потрібно додатково встановлювати драйвери. У маніпуляторів із Bluetooth-підключенням навіть немає адаптера, достатньо ввімкнути перемикач та приєднати пристрій до ігрової платформи.

Саме ці особливості й зумовили вибір тисяч геймерів на користь бездротових мишок.

N9EQ2Jnp32hQTXGxMprQLA-fFkDoyezYiyZ0vSLEohdTHzoD-ep79rdS1jfRygy_r_fRRUrpuD3fB_RCUi-gZTjnl6JcPcnsHGZZBTPXU0FyYBWO2nRanf38yPq7WJiF-jSREsRnHM4YGaYgpmb09Cw

На що звертати увагу, вибираючи бездротову мишку

Зробивши вибір на користь такого типу маніпулятора, варто зосередитися на таких характеристиках:

  1. Розмір. Щоб мишка зручно лежала в руці, варто виміряти свою долоню від основи кисті до кінчика великого пальця. Якщо вийшло менше ніж 17 см, потрібно вибирати серед мініатюрних моделей. Якщо результати вимірювань склали від 17 до 20 см, слід вибрати мишку середнього розміру. А власникам долоні довжиною понад 20 см краще звернути увагу на найбільш масивні гаджети.
  2. Формфактор. Мишки з корпусом увігнутої форми розраховані на використання виключно правою чи лівою рукою. Вибираючи потрібний пристрій, цю особливість варто врахувати. Універсальним варіантом може стати мишка з симетричним дизайном.
  3. Тип сенсора Сенсор зчитує рухи користувача маніпулятором і транслює їх на дисплей. Сенсор може бути оптичним або лазерним. Пристрої з оптичним потребують використання килимка, тоді як лазерний працює на будь-якій поверхні. Крім того, сенсор лазерного типу вважається більш точним і швидким, що робить його ідеальним варіантом для геймерів.

З урахуванням цих нюансів підібрати кращу бездротову мишку буде значно простіше.

 

uploadЗавантажити картинки
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено