Івано-Франківськ

Ворог намагався просунутися на Куп’янському напрямку, тривають бої, – Генштаб

Від початку доби на фронті відбулося 57 бойових зіткнень.

442509328 800246838955063 7297342670754130937 n scaled

Сьогодні найбільше ворог атакував на Покровському напрямку. Також підвищена активність противника спостерігається на Харківщині.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 13:00 26 травня, пише ПІК.

“На Харківському напрямку російські окупанти проводили вісім штурмових і наступальних дій. Шість разів були відкинуті назад поблизу населених пунктів Тернова і Липці. Українські воїни продовжують відбивати по одній атаці противника в районах Вовчанська та Липців. На Куп’янському напрямку сьогодні ворог 10 разів намагався просунутись уперед неподалік Синьківки, Новоєгорівки і Невського. Сім атак відбито, бойові дії тривають. Ситуація контрольована”, – йдеться у повідомленні.

На Сіверському напрямку триває бій неподалік Білогорівки.  Двічі загарбники спробували атакувати на Краматорському напрямку – біля Іванівського та Андріївки. У районі останнього бойове зіткнення триває.

На Покровському напрямку найвища на сьогодні інтенсивність атак ворога – загалом вже 24 рази російські окупанти намагалися покращити тактичне положення. На цей час відбуваються пʼять бойових зіткнень біля Новоолександрівки і Яснобродівки, ще по одному – в районах Калинового, Сокола і Уманського.

Чотири  рази з початку доби росіяни вдавалися до штурмових дій на Курахівському напрямку – в районах Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки та Костянтинівки. Всі атаки відбили.

На Времівському напрямку ворог застосував вісім НАРів по району Старомайорського. Безуспішними були три атаки окупантів – біля того ж Старомайорського і в районі Роздільного.

“На Оріхівському напрямку окупанти вдарили майже трьома десятками некерованих авіаракет у район Лобкового та проводили одну штурмову дію у бік Малої Токмачки. Загарбники отримали гідну відсіч і відійшли. На Придніпровському напрямку кількість бойових зіткнень зросла до трьох. Вісім КАБів російські терористи скинули у райони Берислава, Високого, Тягинки і Велетенського”,– додали у Генштабі.

Під вогнем артилерії росіян перебували 10 прикордонних населених пунктів Чернігівської і Сумської областей. Серед них – Порозок, Рясне, Миропілля та Попівка.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено