Івано-Франківськ

Що буде, якщо видалити «Резерв+» після оновлення даних: відповідь ТЦК

Військовозобов'язаний отримає виклик в ТЦК, навіть якщо видалить застосунок з телефону.

Що буде, якщо видалити «Резерв+» після оновлення даних: відповідь ТЦК

Після встановлення застосунку «Резерв+» на телефон та оновлення даних видаляти його не варто. Після того, як військовозобов’язаний зареєструвався в застосунку «Резерв+» і оновив свої дані, він все одно отримає виклик в ТЦК. Це зроблять за допомогою повістки або в інший спосіб, пише ПІК з посиланням на Главком.

«Якщо ви видалили після реєстрації застосунок, то ви просто видалили застосунок із телефону, і це не правильно»,- зазначила речниця Дніпропетровського обласного ТЦК Альона Кузіна.

Вона повідомила, що перші дні переходу від паперової системи до цифрової можуть бути проблемними, адже велика кількість користувачів встановила застосунок. Наразі фахівці працюють над усуненням всіх проблем.

До слова, станом на 27 травня, через застосунок «Резерв+» свої дані оновили понад 14 тисяч  військовозобов’язаних українців за кордоном у 124 країнах.

 Прикордонники не беруть до уваги мобільний застосунок «Резерв+» при перетині кордону, так як він потрібен громадянам лише для оновлення своїх даних. За словами речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка, прикордонники перевіряють тільки паперовий військово-обліковий документ з відповідними відмітками.

Повноцінна версія «Резерв+» зʼявиться вже на початку літа. У застосунку з’явиться електронний військовий квиток. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено