Івано-Франківськ

Шпильки для волосся: стильні та зручні прикраси

Стильні заколки — ідеальне поєднання краси та практичності.

j8av9quqcv6pz9mcb0k18c8y7l4ue806 scaled

У весняно-літній період усі прикраси дуже затребувані, адже аксесуари доповнюють стиль та грамотно вписуються та доповнюють гардероб.

Особливу увагу хочеться приділити прикрасам для волосся, адже сьогодні саме цей аксесуар на піку популярності, крім того, заколки для волосся дуже популярні у світі моди, займаючи провідні позиції.

Завдяки цим аксесуарам буквально за кілька секунд звичайний банальний “хвіст” можна перетворити на екстравагантну чи класичну зачіску. А краби, шпильки-автомати, невидимки — є вірними помічниками у досягнення красивої, стильної, а головне швидко зробленої зачіски!

1 16 scaled

Застосовуючи перераховані аксесуари, жінка витрачає мінімум часу водночас стиль зачіски підкреслюється кількома рухами, за допомогою правильно підібраного краба, шпильки або невидимки для волосся.

Всі перераховані аксесуари для волосся – це незамінний помічник у створенні модної, феєричної зачіски. Шпильки вважаються ще й декоративним елементом стилю. Найчастіше саме заколка стає “родзинкою” вбрання.

2 16 scaled

Всі прикраси поділяються на певні види, аксесуари для волосся не стали винятком. Отже, найпоширенішими є кілька варіантів:

  • “крабики” (пташки), у них охоплення середньої густоти волосся, або волосся до плечей
  • маленькі “крабики” (як правила використовують для чубчика)
  • шпильки-“автомати”, застосовується при всіх довжинах і типах волосся
  • невидимка (особливий вид шпильок), який застосовується не тільки, для чубка, але і використовується для надання стилю

У багатьох виробник різний підхід до виробництва шпильок, але більшість виробляють шпильки із пластику середньої затоки, як правило це машинне складання.

Сьогодні ми розглянемо прикраси для волосся популярного американського бренду Invisibobble. Серед найбільш популярних моделей можна виділити наступні:

  • Barrette — гламурна та зручна шпилька. Створена без металу, ідеально гладка, із закругленими краями, вона не здатна травмувати волосся. Шпилька не зісковзує, тому міцно фіксує пасма і підходить для будь-яких цілей — і втримати довгий чубчик, і створити складну зачіску.

3z1vugry4ivd4lbj46s85pm5r0ngz4ba scaled

  • Clipstar Clawdia — неймовірно практична та стильна шпилька для довгого та середньої довжини волосся. Це вдосконалений варіант усіма улюбленого «крабика». Велика шпилька надійно фіксує пасма, не зісковзує. Її міцні зубчики ідеально відполіровані та закруглені, тому не травмують волосся, попри сильну фіксацію.

56rcw1fobw4wv8m756sw6djfnlkkgyql scaled

  • Everclaw Leo Love — стильна та зручна шпилька преміумякості. Вона надійно фіксує пасма, але не травмує їх, оскільки не містить металевих елементів. Її зубчики ідеально відполіровані та закруглені, технологія Polyspring робить їх абсолютно безпечними для волосся, попри міцну фіксацію. Шпилька виготовлена з надстійкого ацетатного матеріалу, що забезпечує їй довговічність навіть у разі активного використання.

invisibobble everclaw leo love 1 stueck

Особлива форма та елегантний дизайн дають можливість використовувати Invisibobble Everclaw для безлічі зачісок, а леопардовий принт робить її універсальною, оскільки підходить до будь-якого кольору волосся.

Інтернет-магазин BROCARD.UA пропонує великий вибір заколок для волосся.

Купуючи на BROCARD.UA, ви страхуєте себе від покупки контрафактної продукції і підробок. Компанія цінує свою репутацію, а також довіру, повагу і здоров’я клієнтів. З BROCARD.UA ви захищені від неякісного або простроченого товару і гарантовано отримуєте справжній і безпечний товар.

BROCARD.UA – для тих, хто цінує час і якість!

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено