Івано-Франківськ

У Дніпрі чоловік виліз через вікно з автомобіля ТЦК та втік: що відомо (ВІДЕО)

У ТЦК кажуть, що не застосовували до чоловіка жодних примусів.

Znimok ekrana 2024 05 29 123631

28 травня у місті Дніпро через вікно виліз з автомобіля ТЦК та втік. Його мали відвезти у військомат для оновлення даних.

Як зазначають у Дніпропетровському обласному  територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, жодного примусу до нього не застосовували.

Чоловік не оновив свої дані тому йому запропонували поїхати у районний ЦК за місцем реєстрації, а також для можливого притягнення до адміністративної відповідальності за порушення законодавства. 

“Після того, як цей громадянин сів у салон автомобіля, його поведінка стала неадекватною, він почав вилазити у відкрите вікно  автомобіля,  емоційно кликав перехожих допомогти йому залишити авто – без пояснень причин такої реакції. Жодних заходів психологічного, фізичного примусу або впливу до цього громадянина з боку військовослужбовців, відповідно попередньо встановлених обставин інциденту,  не застосовувалось”, – зазначили у ТЦК та СП.

У ТЦК додали, що вживають всі необхідні заходи для належного оповіщення чоловіка відповідно вимог  чинного законодавства.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено