Івано-Франківськ

У Калуші на День міста зібрали майже 130 тисяч гривень для ЗСУ

Відзначення 587 річниці з Дня заснування Калуша проходило під знаком благодійності.

У Калуші на День міста зібрали майже 130 тисяч гривень для ЗСУ

У Калуші протягом трьох днів вдалося зібрати майже 130 тисяч гривень на підтримку ЗСУ. Про це повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

“Три насичені дні, сповнені різноплановими меморіальними, мистецькими, спортивними подіями, концертами, ярмарками, квестами мали особливу мету – підтримати тих, завдяки кому ми живемо – наших незламних воїнів. За результатами, вдалося залучити 129 тис. 411 гривень”, – написав він.

Зокрема, 57 тис. 222 грн – кошти зі спортивних заходів; 8 223 – сума, акумульована на мистецьких заходах; 47 500 – кошти з благодійного аукціону «Калуш у фотографіях»; 16 466 – донати з благодійного ярмарку та підприємницького квесту.

“Також у суботу, 25 травня, в громаді відбувся веломарафон «Крос-кантрі 2024». Тут тривав збір коштів для майбутнього реабілітаційного центру «4.5.0. Прикарпаття». Як зазначає реалізаторка проекту Василина Перегуда – акумульовані 70 000 грн спрямують на внутрішні роботи стін”, – додав Андрій Найда.

Очільник Калуша також подякував усім, хто долучився до проведення благодійних заходів:

“З впевненістю можу сказати – я пишаюся тим, що живу в місті, де панує єдність, небайдужість та щирість людей. Разом ми робимо наш дім кращим, а нашу країну – сильнішою. Віримо, що наступного року День Калуша ми вже будемо святкувати в Україні без ворога!”.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено