Івано-Франківськ

Хмарно та грози: якою буде погода на Франківщині 31 травня

Температура повітрня по області: вночі 8-13⁰ тепла, вдень 18-23⁰ тепла.
Хмарно та грози: якою буде погода на Франківщині 31 травня
У п’ятницю, 31 травня на Франківщині очікується хмарна погода, помірний короткочасний дощ, подекуди гроза. Про це повідомляє обласний центр з гідрометеорогії, пише ПІК.
“Протягом доби 31 травня по місту Івано-Франківську та області очікуються грози (1 рівень небезпечності, жовтий”, – йдеться у повідомленні.
Окрім того, у зв’язку з очiкуваними опадами ввечерi 30 та протягом доби 31 травня на рiчках області прогнозують підвищення рiвнiв води на 0,2 – 0,8 м над поточними рiвнями (без негативних наслiдкiв). В мiсцях проходження сильних злив очiкується формування значного мiсцевого та схилового стоку.
За прогнозами синоптика Наталки Діденко, дощі з грозами завершать останній день травня.
“Завтра, 31-го травня, в Україні очікуються короткочасні грозові дощі, при грозах можливе шквалисте посилення вітру на заході, півночі, Вінниччині, Житомирщині, Київщині, західних районах Черкащини, також при грозах можливі місцями сильні зливи”, – написала вона. 
За її словами, літо дебютуватиме в Україні спекою. 1-2 червня очікується +27+32 градуси, хіба що трохи нижче буде в західній частині, +23+26 градусів.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено