Івано-Франківськ

iPhone 13 бу – кращий вибір у 2024 році при обмеженому бюджеті

Щоб оцінити наскільки Айфон 13 бу перевершує своїх конкурентів, його досить просто взяти в руки та ним користуватися.

Produktfotos Apple iPhone 13 Pro 1448 scaled

iPhone 13, випущений у 2021 році, вже встиг зарекомендувати себе як надійний та продуктивний смартфон. Незважаючи на стрімкий розвиток технологій, він зберігає свою актуальність завдяки великому запасу потужності, закладеному виробником, інноваційним технологіям та тривалій підтримці програмного забезпечення компанією Apple. Але натомість і ціни на цей смартфон залишаються в магазинах досить високими.

Але якщо ви не маєте достатньої суми для покупки даного пристрою, є більш доступне рішення – купити iPhone 13 бу за набагато нижчою ціною. У такому разі смартфон стає вигідною альтернативою середньобюджетним Android-смартфонам. При однаковій ціні він є більш якісним, надійним і функціональним пристроєм, адже належить до преміального класу.

Але щоб покупка була дійсно вигідною, робити її слід у перевіреному магазині, який надає гарантію та можливість повернення у разі виявлення несправностей. Такі умови, наприклад, надає магазин BigMag https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/iphone-13-b-u/ . Тут ви знайдете вживані iPhone 13 за вигідними цінами, а також зможете оформити покупку на виплат.

Чому варто купити б/в iPhone 13

iPhone 13 є чудовим варіантом для тих, хто шукає потужний та сучасний смартфон за доступною ціною. Ось лише деякі переваги цього смартфона, які роблять його привабливим вибором для багатьох користувачів.

  • оснащений потужним процесором A15 Bionic, який забезпечує високу продуктивність та плавну роботу. У тому числі добре справляється з ресурсомісткими іграми;
  • камери iPhone 13, як і раніше, вважаються одними з кращих. Вони забезпечують високу якість фотографій та відео, а також підтримують безліч корисних опцій, таких як режим можливість запису відео в 4k, “нічний режим”, підтримка Dolby Vision та ін.
  • підтримує бездротову зарядку MagSafe, яка робить процес зарядки зручнішим та ефективнішим, крім того, містить ряд інших фірмових опцій Apple;
  • корпус виконаний з металу та міцного скла;
  • надійна, добре оптимізована та безпечна операційна система iOS, яка продовжує оновлюватись;
  • невисока ціна в порівнянні з новими моделями iPhone, а також можливість продати через рік-півтора практично за ціною, яку він купив.

Щоб до кінця оцінити наскільки Айфон 13 бу перевершує своїх конкурентів у своїй ціновій категорії, його досить просто взяти в руки та ним користуватися.

A10A7805 screen 650x540 1

Ціна та інші плюси купівлі бу iPhone 13 в BigMag

Одна з головних побоювань при купівлі вживаної техніки – ризик придбати неякісний пристрій, що містить приховані проблеми. Однак компанія BigMag робить покупку старого iPhone 13 надійною та безпечною, оскільки ретельно перевіряє кожен гаджет і проводить комплексну діагностику. При цьому покупцям надається гарантія та можливість повернути або обміняти смартфон протягом 14 днів.

Також БігМаг має ряд інших переваг:

  • оригінальна комплектація: пристрої поставляються у повній заводській комплектації, включаючи оригінальні аксесуари та упаковку;
  • зручне розстрочення: у магазині можна оформити покупку з розстрочкою без переплат терміном на пів року;
  • наявність роздрібних магазинів: у Києві та інших великих містах можна особисто оглянути та протестувати гаджет перед покупкою;

Не пропустіть шанс стати власником флагманського iPhone 13 за вигідною ціною та з гарантією якості від перевіреного продавця!

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено