Івано-Франківськ

У “Дію” планують додати функцію електронного бронювання: що відомо

За словами Черногоренко, Міноборони вважає, що електронне бронювання необхідно запустити якнайшвидше.

edynyj portal 800

На порталі “Дія” планують запустити функцію електронного бронювання.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко на щорічній конференції Forbes “Гроші для Перемоги”, пише “Інтерфакс-Україна”. 

“Міністерство оборони вважає, що електронне бронювання необхідно запустити якнайшвидше. Так вийшло, що цим треком займаються Мінекономіки та Мінцифра… На порталі “Дія” буде запущено функціонал електронного бронювання“, – розповіла Черногоренко.

Заступниця міністра також зазначила, що, на думку Міноборони, “усі компанії, які бронюватимуть своїх людей через електронний ресурс, мають користуватися позитивною дискримінацією”.

“Це має бути автоматична поступка: швидко, без додаткових візитів до ТЦК”, – сказала Черногоренко.

Вона також повідомила, що Міноборони “зробило все, що мало б зробити з точки зору готовності єдиного електронного реєстру призовників, військовозобов’язаних і резервістів”.

Довідково:

Позитивна дискримінація – це вид дискримінації, за якого переваги та привілеї надаються групам осіб з більш незахищеними “вихідними даними”, приміром, в силу соціальних або історичних обставин. Наприклад, як-то стать (дискримінацією тут є сексизм), раса (расизм), етнос (ксенофобія), конфесія, сексуальна орієнтація (гомофобія).

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено