Івано-Франківськ

Четверо чоловіків з дитячими надувними колами планували переплисти Тису: чим все закінчилося (ФОТО)

Чоловіків викрили прикордонники.

news 20240530 135253 1717066373 1 scaled

На Закарпатті вплав через річку Тиса планували потрапити до сусідньої Румунії двоє жителів Львівщини та жителі Закарпаття і Тернопільщини.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі, пише ПІК.

“За допомогою у здійсненні задуму щодо незаконного перетину держрубежу чоловіки звернулися до ділків, на яких вийшли через соціальні мережі. По прибуттю у місто Тячів чоловіків автівкою підвезли в прикордоння та вказали напрямок, де знаходиться річка Тиса. Крім того, їм на чотирьох дали два надувних дитячих кола. Самі ж організатори оборудки втекли. За такі послуги правопорушники мали заплатити по 4 тисячі доларів кожний”, – йдеться у повідомленні.

Щоправда, чоловікам не судилося навіть побачити річку, адже за 50 метрів до кордону вони потрапили у поле зору прикордонного наряду.

Від несподіваної зустрічі один з «плавців» спробував втекти. Свої наміри він змінив лише після здійснення нарядом попереджувальних пострілів. Втікача та його спільників затримали.

На чоловіків склали протоколи про адмінправопорушення. Справи скеровано до суду. Організаторів незаконного переправлення чоловіків розшукують.

Нагадаємо, на берег Тиси винесло тіло 10-го з початку травня потопельника. Про жахливу знахідку прикордонників Мукачівського загону повідомили румунські колеги.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено