Івано-Франківськ

У Франківську відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху: що вирішили

Розглянули 36 питань.

FB IMG 1717169283444 scaled

В Івано-Франківську відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху. Зокрема, незабаром на вулицях міста будуть реалізовані ряд змін, повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, пише ПІК.

Отже, під час засідання прийняли рішення:

  • змінити схему організації дорожнього руху на перехрестях вул. Короля Данила – Вороного та вул. Бельведерська – Довга. Невдовзі вулиці Бельведерська та Короля Данила в межах даних перехресть матимуть статус головних доріг.

“Це є важливим для безпеки та плавності руху і уникнення аварійних ситуацій. Також це сприятиме ефективнішому регулюванню трафіку та покращить загальну пропускну здатність в межах цих вулиць”, – йдеться у повідомленні.

 

  • підвищити безпеку руху на вулиці Вовчинецькій, а саме на межі міста Івано-Франківськ та села Вовчинець, де вирішили розробити нову схему руху, яка передбачатиме встановлення пагорбів для заспокоєння руху, нової розмітки та дорожніх знаків. Мова про центральну дорогу, яка має обмежену оглядовість і де машини рухаються з доволі високою швидкістю, є багато пішоходів, велосипедистів, автобусів громадського транспорту.
  • затвердили схему облаштування піднятого пішохідного переходу на вул. Незалежності (на заїзді до готелю «Надія»).

FB IMG 1717169298151 scaled

  • погодили тимчасову схему організації дорожнього руху на вул. П. Мирного.

“На період виконання будівельних робіт з будівництва нового багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Заклинських, 5 у м. Івано-Франківськ було прийнято рішення про тимчасове запровадження двостороннього руху на ділянці вулиці П. Мирного від Північного Бульвару до Героїв Чернігова”, – пояснює Смушак.

FB IMG 1717169304530 scaled

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено