Івано-Франківськ

На Прикарпатті судитимуть директора ТОВ, який ухилився від сплати податків на понад чотири млн грн

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт.

obzhalovanie resheniya admin. suda rus 1 1024x683 1 scaled

На Прикарпатті судитимуть директора ТОВ, який легалізував понад 9 млн грн та ухилився від сплати податків.

Про це повідомили у прокуратурі Івано-Франківщини, пише ПІК.

“Прокурори  Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з підприємств за придбання і продаж незаконно виготовлених алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку, легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом, а також ухилення від сплати податків та службове підроблення”, – йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що директор ТОВ, яке  займається діяльністю у сфері оптової торгівлі, ухилився від сплати податків на понад чотири мільйони гривень.

Упродовж 2019 – 2022 років він оформляв безтоварні господарські операції нібито з продажу алкогольної продукції та легалізував від таких фіктивних операцій понад дев’ять мільйонів гривень.

Також директор купляв і продавав незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку у значних обсягах.

Під час обшуків слідчі виявили та вилучити на складах ТОВ понад 150 тисяч пляшок алкогольних напоїв різних торгових марок з підробленими марками акцизного податку. Їх конфіскують та знищать.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено