Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: окупанти просуваються біля Вовчанська (МАПИ)

ЗСУ контролюють більшу частину Вовчанська, вуличні бої тривають у північній частині.

111 1

Російські окупанти незначно просунулися на південний захід від Вовчанська (північний схід від міста Харків) на тлі триваючих боїв.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Загарбники продовжують штурмувати Харківщину, але більшу частину Вовчанська контролюють Сили оборони України. Водночас росіяни намагаються продовжувати штурмувати Вовчанськ, намагаючись закріпитися в місті піхотними підрозділами для того, щоб це перевести у вуличні бої.

Геолокаційні кадри, опубліковані 2 червня, свідчать про те, що російські війська нещодавно незначно просунулися в полях на північ і схід від Стариці (південний захід). м. Вовчанськ та на північний схід від м. Харкова) під час механізованого штурму населеного пункту.

222 1 scaled

Один із російських мілблогерів заявив, що бої у Вовчанську та поблизу Липців (на північ від Харкова) стають позиційними. Підрозділи російських 138-ї та 25-ї мотострілецьких бригад діють у Вовчанську.

Нагадаємо, у межах Вовчанська не тільки небезпечно наразі пересуватися, але і під’їжджати до міста, повідомив очільник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

За даними аналітиків, російські війська просунулися на північний схід від міста Харкова на тлі триваючих позиційних боїв. Окупанти досягли певних “успіхів” в межах східної околиці Вовчанська.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено