Івано-Франківськ

Тривають боєзіткнення: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Ворог атакує на різних напрямках фронту.

445478394 804974705148943 7341889865994734265 n scaled

Від початку доби на фронті відбулося 73 бойових зіткнення. Найбільша інтенсивність російських окупантів на Покровському та Куп’янському напрямках.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 16:00 3 червня, пише ПІК.

“Російські загарбники продовжують завдавати артилерійських ударів зі своєї території по населеним пунктам Чернігівщини та Сумщини. Зокрема за сьогодні з прикордонних районів російської федерації били по українським населеним пунктам Павлівка, Середина Буда, Поківка, Ключи, Лісне та Кіндратівка“, – йдеться у повдіомленні.

На Куп’янському напрямку ворог збільшив активність та здійснив вже 11 атак на позиції українських захисників.  Зокрема тривають три боєзіткнення в районах Стельмахівки, Берестового та Тернів.

На Сіверському напрямку ворог здійснив девʼять штурмових дій. Сім атак російських окупантів стримують українські підрозділи в районах Роздолівки та Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку наразі тривають чотири боєзіткнення в районах населених пунктів Іванівське та Алебастрове. Одну атаку успішно відбили.

На Покровському напрямку активність ворога зберігається в районах Новоолександрівки Першої та Птичого. Наразі мова йде про 30 атакувальних дій окупантів на цьому напрямку з початку доби.

На Курахівському напрямку ЗСУ стали на заваді дев’яти атакам противника. На Придніпровському напрямку, поблизу Кринок українські захисники відбили іще одну атаку ворога. Загальна кількість боєзіткнень на напрямку зросла до трьох.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено