Івано-Франківськ

У Бурштині обговорили, як діятимуть у випадку аварійної зупинки ТЕС

В місті облаштують газові та твердопаливні котельні.

У Бурштині обговорили, як діятимуть у випадку аварійної зупинки ТЕС

У Бурштині відбулася зустріч місцевої влади із місцевими мешканцями, де обговорили підготовку до опалювального сезону та як діятимуть у випадку аварійної зупинки ТЕС. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.

Міський голова Василь Андрієшин запевняє людей, що багатоквартирні будинки та соціальна сфера Бурштина будуть забезпечені теплом.

“Місто розділять на два мікрорайони, де встановлять дві блочно-модульні котельні – потужністю 10 та 8 МВт, які працюватимуть на газі. Вони забезпечать теплом багатоквартирні будинки м. Бурштин та заклади освіти, окрім приватного сектору. Котельні будуть забезпечувати мешканців виключно теплом (без гарячої води). Це пов’язано із специфікою діючої тепломережі”, – йдеться у повідомленні.

Також додатково планують встановити твердопаливні котельні у лікарні, біля ліцею ім. Ольга Басараб та ЗДО №2, біля ліцею №3 та ЗДО №6. Окрім цього опрацьовується питання влаштування когенераційної установки біля ПК “Прометей” та плавального басейну.

“Окрім того, фахівці уже завершили аналіз газових мереж і незабаром опублікують список багатоквартирних будинків, де мережа дозволяє облаштовувати індивідуальне опалення. В усіх інших потрібно збільшувати діаметри труб та проводити інші заходи”, – додали в міській раді. 

Прозвітувати про виконану роботу представники влади планують наприкінці липня.

У Бурштині обговорили, як діятимуть у випадку аварійної зупинки ТЕС

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено