Івано-Франківськ

На Львівщині представники ТЦК потрапили у ДТП, переслідуючи велосипедиста (ВІДЕО)

У Львівському ТЦК прокоментували відео із соціальних мереж.

Znimok ekrana 2024 06 04 143018

На Львівщині військовослужбовці ТЦК та СП на авто збили велосипедиста, який намагався від них утекти, але самі потрапили в канаву.  У військкоматі кажуть, що ті “не впоралися з емоціями”.

Як відомо, 3 червня у соціальних мережах з’явилося відео, на якому військовослужбовці переслідують чоловіка на велосипеді. Водій “підрізає” велосипедиста, той падає на землю, але встає та починає тікати. Авто потрапило у канаву. На відео видно, як з нього виходять військові.

Прокоментували опубліковане відео у Львівському обласному ТЦК та СП. Там кажуть, що на прохання військовослужбовців РТЦК пред’явити документи, чоловік почав викрикувати нецензурну лексику, ображати військовослужбовців, поводитися зухвало і агресивно.

“Далі громадянин почав втікати на велосипеді. Військовослужбовці, які були задіяні в групі оповіщення, є учасниками бойових дій і на службу в РТЦК переведені з бойових частин. Не справившись з емоціями, вирішили переслідувати втікача. Відтак догнали й намагалися перегородити йому шлях. Однак тому вдалося втекти”, -йдеться у коментарі.

У військкоматі нагадують, що всі громадяни призовного віку повинні носити з собою військово-облікові документи й пред’являти їх на прохання поліції чи військовослужбовців ТЦК.

Та наголошують, що відповідальність за ухилення та перешкоджання роботі представників РТЦК та СП карається позбавленням волі від 5 до 8 років.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено