Івано-Франківськ

Противник атакує за підтримки авіації: на Покровському напрямку тривають 17 боїв

Ворог продовжує атакувати на різних напрямках фронту.
447627719 805618448417902 7331470725927115838 n scaled

Джерело: Генштаб

Від початку доби кількість бойових зіткнень зросла до 64. На Харківщині від початку доби відбулося три боєзіткнення без успіху для противника.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 17:00 4 червня, пише ПІК.

“На Куп’янському напрямку російські окупанти дещо активізувалися та застосовують авіацію.  Вісім штурмових дій ворога наші захисники відбили. Ще триває три боєзіткнення поблизу Стельмахівки та Берестового. Сили оборони дають гідну відсіч противнику”, – йдеться у повідомленні.

На Краматорському напрямку триває бій в районі Андріївки. Водночас ворожого ракетного удару зазнало місто Слов’янськ. Також від ударів російської авіації постраждали Дружба (противник застосував 16 некерованих авіаційних ракет) та Північне (10 НАРів).

На Покровському напрямку від початку доби підрозділи Сил оборони відбили  16 штурмових дій окупантів. Ще 17 боїв тривають. Противник атакує за підтримки авіації.

На Курахівському напрямку загальна кількість атак зросла до чотирьох. Захисники успішно відбили дві штурмові дії російських загарбників. Ще дві  тривають поблизу Красногорівки та Парасковіївки.

У Генштабі додали, що ворог продовжує атакувати за підтримки авіації на Времівському напрямку.  На даний час там три атаки ворога успішно відбито, ще дві – тривають в районі Урожайного.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено