Івано-Франківськ

Очільник Надвірнянської громади відправився на Схід з черговою допомогою для захисників

Захисникам передали все необхідне.

436481331 991931745791682 5830919537993543356 n scaled

Очільник Надвірнянської громади Зіновій Андрійвич відправився черговою гуманітарною поїздкою на Схід до наших воїнів. Цього разу вирушили в напрямку Харківської й Донецької області, в бік Вовчанська, Ізюму та Лиману.

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці, пише ПІК.

Зокрема, відправили на передову до захисників і захисниць автомобіль придбаний за власні кошти та кошти не байдужих жителів Надвірнянської громади та сусідніх громад, понад 30 різноманітних дронів, гексокоптер, зарядні станції, велика кількість Starlink та інше необхідне на фронті.
“Відправили всі необхідні речі, які попередньо зібрали згідно з листами звернень. Щиро вдячний депутатам Надвірнянської міської ради, всім платникам податків, небайдужим жителям нашої громади, які кожного дня виконують побажання та завдання військових. Дякую працівникам Надвірнянської міської ради, відокремленим управлінням та комунальним підприємствам за одноденний заробіток.Також дякую за допомогу підприємцям і промисловцям та всім не байдужим жителям громади, які активно долучилися до поїздки”, – каже Зіновій Андрійович.

Читайте також: 
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено