Івано-Франківськ

Від початку доби по всій лінії фронту відбулося 64 бойових зіткнення, – Генштаб

Не зменшується тиск російських окупантів по всій лінії фронту.

447232634 805749451738135 1714009041279160869 n scaled

Від початку доби по всій лінії фронту відбулося 64 бойових зіткнення. Продовжують активні дії російські окупанти на Сіверському напрямку. Кількість бойових зіткнень тут зросла до шести.

Чотири атаки українські захисники відбили, дві – ще тривають біля Верхньокамянського і Роздолівки. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 16:00 5 червня.

“На Краматорському напрямку російські війська продовжують спроби просунутись уперед у районах Калинівки та станції Алебастрова – тривають бойові зіткнення. Загальна кількість їх на напрямку зросла до дев’яти”, – йдеться у повідомленні.

Ворог не збавляє темпів на Покровському напрямку. Від початку доби підрозділи Сил оборони відбили вже 12 штурмових дій окупантів. Ще п’ять – тривають. Противник продовжує атаки біля Євгенівки та у чотирьох локаціях в районі села Сокіл.

Ворог і далі атакує на Времівському напрямку. Всі шість боєзіткнень – в районі Урожайного, половина з них продовжуються.

На Придніпровському напрямку російські терористи знову скидають авіабомби – цього разу у райони Токарівки і Дніпровського впало загалом шість КАБів. На решті напрямків – без особливих змін.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено