Івано-Франківськ

З якого металу вибрати обручки?

Сучасне ювелірне мистецтво вільне в комбінаціях і поєднанні, але обручки завжди займають окреме місце на пальці та в серцях молодят!

Весільні обручки — не просто прикраса кожного дня. У ці ювелірні вироби закладені особливі сенси ще з самого виробництва. Після їх придбання молодята також наділяють індивідуальною цінністю символи любові та вірності.

Їх сучасні дизайни неймовірно вражають. Класичним гладким смужкам завжди є місце серед широкого асортименту, але трендові моделі обʼємних золотих або з діамантовими доріжками обручок особливо приковують до себе увагу. Найпопулярніші дизайни весільних обручок представлені за посиланням: https://gold.ua/ua/products/zolotye-obruchalnye-kolca. Варто ознайомитися з кожною пропозицією, щоб серед сотень моделей вибрати своє: для нього та для неї.

AD_4nXfySrG3woCF3J0ycS_r5wU8vTHxGsYcaJC3FsECzOS1cGCIaA6QzxaE5nLyILrQzSqJdAcG7-lkwIKTFv21jT-BWjMuFCTI0RmwvU44Bu58vkR0KP2nWxWQ8iQg7wVyXcksyvbu-U2ENRsBHOL5tHSoWYQ-?key=TW_oJmEA6EklkeaNhCPjcA

Виробам з якого металу віддати перевагу?

Скільки наречених, стільки й смаків, ідей, уподобань і запитів висувають пари до ювелірного дизайну весільних обручок. Але вибір завжди розпочинається із побажань до дорогоцінного металу та його відтінку. Раніше все було дуже просто: нареченому обирали золоту, а нареченій — срібну.

Часи змінюються і пропозиції на ринку теж. Безумовно, можна обрати й срібні обручки, та чи буде цей метал довговічнішим за сам шлюб у побутовому використанні? Вибір також можна сфокусувати на платинових прикрасах, адже для весілля й подальшого подружнього життя пари не шкодують ні коштів, ні витрачених зусиль. Та все-таки найбільший відсоток молодят віддають перевагу золоту як найпрактичнішому, довговічному, витривалому дорогоцінному металу, що крізь роки зберігає свою естетичність та якість у ювелірних прикрасах.

Обручки із жовтого золота

Класичний весільний варіант, що знову мають популярність. Жовте золото існує поза часом, модою та трендами. Його відтінок дає змогу легко комбінувати прикраси між собою, а вся унікальність обручки зберігається в її простоті. До речі, для чоловіків вибір у сторону жовтого золота є простішим, комфортним та зрозумілим. Теплий відтінок дорогоцінного металу часто асоціюється з кольором ігристого вина, сонячного світла та феєричних вогнів, що є незамінними атрибутами весілля.

Обручки з білого золота

Воно ще не сягнуло рівня «класики» у весільній галузі, але впевнено тримає вектор розвитку й популярності. Для деяких пар білий відтінок — про холод та стриманість. Але все частіше несе в собі лаконічну вишуканість та природну красу. Білий колір — завжди весільний та особливий. Його чистота асоціюється зі світлим весільним днем, зі щирими намірами та лебединою вірністю. Каблучки часто обирають молоді подружжя, що добре знаються на сучасних трендах.

Персні з білого та жовтого відтінків золота легко поєднуються з перснями для заручин та іншими прикрасами. Сучасне ювелірне мистецтво вільне в комбінаціях і поєднанні, але обручки завжди займають окреме місце на пальці та в серцях молодят!

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено