Івано-Франківськ

Не потрібен холодильник: які продукти треба мати на випадок відключення світла

Деякі продукти можна зберігати не в холодильнику й вони не зіпсуються.

Не потрібен холодильник: які продукти треба мати на випадок відключення світла

На час відключення світла потрібно підготувати список продуктів, які допоможуть приготувати нескладні та поживні страви. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Консерви

Консерви завжди будуть вдалим вибором, адже вони не потребують додаткового приготування, а також для їхнього зберігання вам не знадобиться холодильник. Переконайтеся, що ви поклали консервовані продукти в прохолодному, сухому місці, аби звести до мінімуму їхнє псування. В магазині можна обрати консервовану рибу, м’ясо, а також овочі та фрукти.

Сухі продукти

До цієї категорії продуктів входять, перш за все, крупи. Якщо у вас вдома газова, а не електрична плита, тоді приготувати кашу не стане проблемою. Ви можете обрати такі крупи:

  • гречка;
  • рис;
  • пшенична крупа;
  • горох.

Також підійдуть для тривалого зберігання і макаронні вироби, горох та квасоля.

Молоко

Звичайне молоко може досить швидко зіпсуватися, якщо світло вимкнуть, тож запасатися ним надмірно просто немає сенсу. Та натомість ви можете знайти альтернативу та купити в магазині сухе чи згущене молоко, які можуть лежати у вас на полицях місяцями.

Комплекти супів і каш

Сухі супи та каші швидкого приготування також можуть стати важливою частиною вашої продуктової комори. Особливо зручно готувати такі страви, коли немає доступу до великої кількості побутової техніки через відключення світла.

Горіхи та сухофрукти

Ці продукти також можуть зберігатися без холодильника та вони не зіпсуються протягом дуже тривалого часу. Також ви можете покласти до своєї полиці сухарики та хлібці.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено