Івано-Франківськ

Вибір мийки – важливий етап облаштування кухонного робочого трикутника

Елемент, вибору якого варто приділити особливу увагу – мийка кухонна.

мийка кухонна

Кухня в кожному домі – місце, де не тільки готують страви для всієї сім’ї, а й часто збираються за чашкою чаю або кави. Тому це приміщення має бути оснащене всім необхідним для комфортного приготування їжі та проведення часу. Елемент, вибору якого варто приділити особливу увагу – мийка кухонна. Вона мусить бути зручною, місткою та вдало розташованою для комфортного користування.

Форма та розмір мийки

У магазинах «Лео Кераміка» покупцям доступні різноманітні види мийок на кухню, що відрізняються за формою та габаритами. Якщо раніше вони були лише прямокутними, то сьогодні можна замовити й інші варіанти: круглі, квадратні, п’ятикутні, овальні. А за розмірами вибір практично необмежений. Коли вистачає вільного простору, варто купити кухонну мийку із солідними габаритами, куди вміщатиметься багато посуду, а невеликі моделі зручно розмістяться в маленькій затишній кухні.

Якому матеріалу віддати перевагу

Мийки для кухні, ціна яких залежить від багатьох чинників, також відрізняються залежно від матеріалу виготовлення. Виробники пропонують клієнтам моделі з таких матеріалів:

  • Сталь. Мийка кухонна, виготовлена з нержавіючої сталі, коштує недорого, але має тривалий термін експлуатації. Це вибір для тих, хто цінує довговічність і не хоче витрачати забагато грошей.
  • Штучний камінь. Виріб матиме доволі високу вартість. Для поціновувачів оригінальних предметів інтер’єру підійде раковина, виготовлена з композиту – крихт природного каменю, з’єднаних смолою.

Крім того, випускаються моделі мийок із чавуну та кераміки. Головна перевага чавуна – міцність та експлуатація впродовж десятків років, а керамічних матеріалів – естетичний зовнішній вигляд. Що саме обрати, залежить від ваших можливостей і потреб.

Мийка кухонна: де купити найкращу

Оскільки придбання мийки – справа відповідальна, то краще звертатися до перевірених компаній, які вже багато років працюють на ринку. Leoceramika – відома мережа магазинів сантехніки та оздоблювальних матеріалів, де покупці можуть придбати найкращі мийки для кухні за доступною ціною. Стаціонарні точки продажу працюють по всій Україні: у Львові, Харкові, Києві, Запоріжжі, Чернівцях, Одесі й інших містах. Також є можливість ознайомитися з асортиментом в інтернет-магазині та замовити доставку вподобаних товарів. Якщо виникнуть будь-які питання, фахівці компанії дадуть вичерпні відповіді та допоможуть розібратися з усіма нюансами вибору ідеальної кухонної мийки.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено