Івано-Франківськ

В ніч проти 12 червня росіяни атакували Україну крилатими ракетами та шахедами

Зокрема, вибухи пролунали у Києві.

В ніч проти 12 червня росіяни атакували Україну крилатими ракетами та безпілотникам

Росіяни вночі здійснили черговий масований ракетний обстріл України. Ворог запустив крилаті ракети Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 у Саратівський області РФ та ракети “Кинджал” з літаків МіГ-31К, пише ПІК.

Повітряну тривогу по всій Україні оголошували двічі: по 3 годині ночі та о 06:15 годині ранку. Окрім ракет, окупанти також атакували шахедами.

“Внаслідок чергової повітряної атаки, руйнувань у столиці не зафіксували. Постраждалих, на щастя, немає”, – написали у КМДА, о 04:53 ранку.

Там додали, що сили та засоби ППО усі ворожі цілі над столицею знищили.

Повітряні сили повідомляли, що ракети були на Черкащині, рухалися на Вінниччину та Київщину. А шахеди на Полтавщини та у напрямку Києва.

“Внаслідок падіння уламків одна людина отримала поранення – різану рану ноги. Від госпіталізації постраждалий відмовився”, – повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, через падіння уламків зафіксовані пошкодження низки обʼєктів в двох районах області. В одному районі через падіння уламків загорілося складське приміщення. В іншому – сталася пожежа на промисловому обʼєкті. 

За ніч Сили ППО знищили 29/30 повітряних цілей: 5 ракет і 24 шахеди.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено