Івано-Франківськ

Біль розриває серце: на війні загинув Руслан Половинко з Прикарпаття

Молодий захисник загинув на Харківському напрямку.

MyCollages 16 scaled

На передовій загинув відважний молодий захисник, житель села Забережжя Руслан Половинко.

Воїн віддав життя, боронячи Україну від окупантів, біля населеного пункту Тернове Харківської області під час виконання бойового завдання, розповідає ПІК із посиланням на “Слово народу“.

Що відомо про Героя

Руслан Половинко народився в селі Забережжя 7 червня 2001 року. Навчався в сільській школі, опісля в Богородчанському професійному ліцеї здобув професію водія-тракториста. Згодом родина переїхала проживати в Первомайськ, де Руслан продовжив навчання.

У 2020 році пішов на строкову службу. 30 грудня 2021 року звільнився і почав працювати в Олексіївській громади Харківської області.

А вже в травні 2022 року добровільно став на захист нашої держави. Йому було непросто, але чи може бути просто на війні? Намагався про пережите не говорити телефоном, хоча перебував у самому пеклі війни.

“Руслан дуже хотів повернутися додому. Він неймовірно чекав, коли закінчиться війна, аби приїхати, або хоча б відпустку, щоб можна було повернутись до сімʼї. Та, на жаль, жорстока кривава війна зруйнувала всі мрії та плани молодої людини”, – пише видання.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено