Івано-Франківськ

Чоловік, тіло якого знайшли у неділю в Карпатах, хотів купити рожевий міні-купер

З листопада 2023 року харків'янин перебував у розшуку, як особа, зникла безвісти.

Чоловік, тіло якого знайшли у неділю в Карпатах, хотів купити рожевий міні-купер

Прикордонники розповіли, що відомо про чоловіка, тіло якого знайшли у Карпатах поблизу кордону, в неділю 9 червня. Загиблий – житель Харківщини. За трагічним збігом обставин у день, коли знайшли його тіло, йому  мало б виповнитися 38 років.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

“У листопаді 2023 року чоловіка зупинили на одному із контрольних постів при в’їзді у прикордоння. Разом із ним слідувала жінка, також жителька Харківщини. Зі слів подорожуючих, на Закарпаття вони приїхали з метою купівлі автомобіля марки «Міні-купер» рожевого кольору, яких в Україні всього декілька”, – йдеться у повідомленні.

Втім прикордонники з’ясували, що чоловік хотів незаконно перетнути кордон. Стосовно нього склали адміністративний протокол і справу скерували до суду. Рішенням суду харків’янина тоді звільнили від відповідальності.

“Однак за кілька днів інформація про його зникнення безвісти з’явилася у базі розшуку людей МВС. Ймовірно чоловік все ж спробував незаконно перетнути кордон, проте не зміг подолати високогір’я, яке у той час було вкрите високим снігом”, – додають у прикордонній службі.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено