Івано-Франківськ

Сьогодні стартує Євро-2024: розклад та прогноз на 14 червня

Сьогодні відбудеться матч-відкриття чемпіонату Європи з футболу.

orig 688582

У п’ятницю у Німеччині стартує чемпіонат Європи. Першим поєдинком, який побачать шанувальники футболу, стане протистояння між господарями континентальної першості та збірною Шотландії.

Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом на «Арені Мюнхен».  Головний арбітр поєдинку – француз Клеман Тюрпен, розповідає ПІК

Шлях до Євро та історія взаємовідносин 

Без відбору Німеччина провела цього року чотири товариські поєдинки, обігравши Францію (2:0), Нідерланди (2:1) і Грецію (2:1). У грі з Україною була нічия 0:0.

Шотландці у своїй групі кваліфікації стали другими, пропустивши вперед Іспанію. Влітку підопічні Стіва Кларка провели контрольні матчі з Гібралтаром (2:0) і Фінляндією (2:2).

За всю історію збірні зіграли між собою 17 поєдинків: вісім разів вигравала Німеччина , чотири рази перемагали шотландці, у п’ятьох матчах була нічия.

Орієнтовні склади

  • Німеччина: Нойєр, Кімміх, Та, Рюдіґер, Міттельштедт, Андріх, Кроос, Мусіала, Гюндоган, Вірц, Хаверц.
  • Шотландія: Ганн; Ралстон, Хендрі, Маккена, Тірні, Робертсон; Макгрегор, Мактоміней, Гілмор; Макгінн; Адамс.

Суперники по групі 

Крім німців та шотландців, у квартеті А позмагаються Угорщина і Швейцарія, які очний матч стартового туру проведуть у суботу, 15 червня (початок – о 16:00 за київським часом). До 1/8 фіналу вийдуть дві найсильніші збірні кожної групи, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

Прогноз

Збірна Німеччини – явний фаворит майбутнього матчу і навряд чи вона допустить втрату очок. Але легко господарям турніру точно не буде. Додамо сюди й статистику: у попередніх шести зустрічах на Євро німці не могли залишити поле без пропущених голів. Ймовірно, і в п’ятницю підопічні Нагельсманна не залишать свої ворота «сухими».

Ставки букмекерів

Абсолютним фаворитом поєдинку букмекери вважають німецьку збірну. На перемогу підопічних Юліана Нагельсманна приймаються ставки з коефіцієнтом 1,32. Нічия – 5,50. Виграш шотландців стане гучною сенсацією – 10,50.

Де дивитися?

Трансляція матчу Німеччина – Шотландія буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено